Microsoft i XBox kreiraju novo iskustvo u strimovanju igrica

Za sve koji su kreativni i žele da uživaju, mogu početi igru, dok ih gledaoci preko ekrana prate, bez obzira gde se nalaze.

Tehnologije prave nove programe za strimovanje

Za sve koji su kreativni i žele da uživaju, mogu početi igru, dok ih gledaoci preko ekrana prate, bez obzira gde se nalaze. Teži se ka poboljšanju, uvode se glasovne komande za korišćenje i reprodukciju muzike u igri. 

Strimovanje koristi novi protokol na Windows računarima i na Xbox

Danas u svetu se dosta koristi reč tehnologija, prave se novi programi, unapređuju sistemi, napreduju stručnjaci. Jedan od softvera je Microsoft, koji najavljuje da će sa Windows i Xbox insajderom dobiti nove ispravke, dodajući nove karakteristike. Širina je najlakši i najbrži način za strimovanje u igri, koji bi trebao da se izgradi na računarima Windows 10 PC i na Xbox. Za sve koji su kreativni i žele da se poigraju, mogu početi igru i uživati u njoj, dok ih gledaoci preko (malih) ekrana prate, bez obzira gde se nalaze. Za strimovanje će se koristiti novi protokol ,, FTL” - (Faster Than Light Streaming Protocol), koji može da se koristi za jednostavne interaktivne funkcije. 

Tags: 
Aktuelan: