Švalerske aplikacije

Verujete da napredak tehnologije negativno utiče na međuljudske odnose? Razuverićemo vas. Pripremili smo za vas nekoliko aplikacija za Android koji će vam umnogome olakšati odnos sa partnerom (partnerima).

Grubo statistički gledano, prevare postoje u čak  67% brakova i 46% veza. Takođe, statistički podaci nam govore da je svaka treća osoba bila u paralelnoj vezi, a da je pet od šest osoba to poželelo. Ne čudi nas onda brojnost i sve veća popularnost švalerskih aplikacija za pametne mobilne telefone.

Bilo da kriju dopisivanje sa „zabranjenom“ osobom ili zajedničke fotogafije, ove aplikacije vam mogu obrisati sve neželjene poruke zamahom ruke. Ne morate se ni brinuti da će vas partner otkriti jer ove aplikacije naizgled deluju kao dosadne aplikacije npr. antivirusi ili podešivači zvuka na telefonu.

Živela tehnologija!

Hide Pictures - Hide It Pro

Jednim klikom na sliku u gornjem delu ekrana ulazite u svet “nevernika”. Vaš partner svakako neće znati za šta je namenjena ova aplikacija (osim ako ne pročita ovaj članak) jer se ova aplikacija zove Audio Menager I naizgled deluje kao dosadna aplikacija pomoću koje možete modifikovati zvuk na vašem telefonu. Dužim pritiskom na sliku od vas će se zatražiti šifra tako da je sigurnost duplo zagarantovana. Kada unesete šifru možete odabrati fotografije, kontakte, mejlove, poruke i još mnogo toga što ne želite da neko drugi vidi. Veličina aplikacije iznosi samo 2.2MB, a sudeći po broju korisnika, preko 5 miliona, neće vas izneveriti.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.hideitpro&hl=en

TigerText Secure Messenger App

Aplikacija koja vam pomaže da se neželjene poruke, fotografije i slično ne nađu u pogrešnim rukama. Kada instalirate aplikaciju morate otvoriti nalog i upisati vaš broj telefona na koji ćete ubrzo dobiti porku sa verifikacionim kodom. Nakon što verifikujete svoj nalog možete koristiti aplikaciju. Aplikacija nudi niz pogodnosti poput automatskog brisanja poruka, mejlova i fotografija. Možete rasporediti u određene grupe poslovne i privatne kontakte i na taj način biti sigurni da vaše poruke neće otići na pogrešno mesto. Pored ovih pogodnosti aplikacija nudi još niz drugih. Aplikaciju je instaliralo više od pola miliona korisnika.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tigertext&hl=en

​Private SMS & call

Ova aplikacija vam omogućava, kao i prethodne dve, da sakrijete određene poruke. Pored toga, pomoću nje možete odrediti kontakte koji su vam na „crnoj listi“ i aplikacija će vam automatski brisati svaki vid kontakta te osobe npr. emotivne ispade bivše devojke/dečka.

Aplikacija ima više od milion korisnika i ocenjena je na Google Play prodavnici ocenom 4.3.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superdroid.spc&hl=sr

 

Inspiracija – izvori:

https://play.google.com/store

http://royalpurplenews.com/wp-content/uploads/2011/02/WEBSITECheating-.jpg

http://www.prlog.org/11989040-cheating-partner-find-app-text-affairs-1.jpg

 

Aktuelan: