10 Najgore urađenih sajtova

Svima koji se bave web dizajnom ili programiranjem savetujem da pre čitanja članka popiju čašu vode i uzmu kocku šećera, slede šokovi!

1. http://www.paperrad.org/

Poentu ovog sajta niko nije shvatio, vi pokušajte želim vam svu sreću.

Veličina početne stranice je direktno proporcionalna veličini svih stranica normalnog sajta, a sam sajt je direktno proporcionalan normalnom sajtu .

Teksta skoro da nema. P.S. Pažnja boje napadaju sa svih strana!

2. http://www.dokimos.org/ajff/

Znate ono kad vam nestane televizijski program pa vam se pojave one šarene pruge, e pa nakon što vidite ovaj sajt ljutićete se na sebe što niste voleli tu sliku. Ne mogu a da ne postavim pitanje “Da li je ovo Isus hteo?”

3. http://www.arngren.net/

Kao što ste mogli da primetite prva 2 mesta su osvojili sajtovi koji može se reći nemaju teksta, sad sledi pravi šok, prosto sam zažalila što sam stavila taj komentar za prvi sajt.

4. http://home.comcast.net/~dmaneyapanda/zugorific/personal2.html

Ukoliko kod kuće imate malu decu koju želite da uplašite nečim, ili hoćete da im dokažete da je računar opasan za njih, evo pravog rešenja.

5. http://www.esupersoft.com/lips/

Što se tiče ovog sajta mislim da nije dovoljno što nas napada slika već imam i zvuk robota. Komentar da imamo osećaj da je napravljen od strane nezadovoljnog radnika je potpuno opravdan. Orginalno!         

     

6. http://www.martinsburgpd.org/

Kada budete videli sajt policije Zapadne Virdžinije, poželećete da nikad ne počinite neko  protivzakonito delo. Ako ovako izgleda sajt, kako može izgledati stanica, zatvor? Mislite o tome!

7. http://www.wizzardstattoo.com/

Da li ste sasvim sigurni da želte da uradite tetovažu ili pirsing? 100% ste sigurni?  Možda ćete se posle ovoga predomisliti ipak slika govori više od 100 reči.

8.  http://www.mccormickrecovery.co.uk/

Ukoliko ste pobornik mišljenja da je jednostavno uvek lepo, posle ovog sajta ćete dobro razmisliti.

9. http://www.ingenfeld.de/

Želite sve informacija na jednom mestu? Da? Pa ko ne želi, ali neki  jednostavno nemaju granicu.

10. http://home.comcast.net/~computerphysicians/

Kada vam se računar pokvari, a ne znate gde da ga nosite na popravku i nađete način da potražite rešenje na Internetu . Zamislite da  naiđete na ovakav sajt. Da li ste  sigurni da bi vam računar bio popravljen u ovom servisu? Ako je dizajn ovakav, kakav je sam servis?

Inspiracija - izvor: http://www.datadial.net

Tags: 
Aktuelan: