5 prelepih besplatnih tema za Wordpress

Preuzmite neke od najnovijih tema za ovaj popularni CMS

U poslednje vreme sve više besplatnih tema za Wordpress pojavljuje se na Internetu. Ako ste već koristili Wordpress onda znate koliko je teško pronaći idealnu temu za sajt. Predstavljamo vam 5 tema koje su besplatne, a pritom aktuelne i jednostavne. Ako ste ljubitelji Flat dizajna, ovo definitivno morate preuzeti.

 

Current

Ova tema ima sve ono što vam je potrebno da biste napravili jedan funkcionalni sajt. Ona je idealna za one koji ne žele da im sajt preterano izgleda kao blog, a pritom je jednostavna i naravno urađena u Flat dizajnu.

http://wordpress.org/themes/current

BirdFLAT

BirdFLAT je idelna tema za one koji pokreću svoj blog ili prave sajt za neki magazin. Dizajn je prilagoćen svim uređajima tako da će korisnici tableta i mobilnih telefona moći bez problema da posećuju vaš sajt.

http://wordpress.org/themes/birdflat

Tuesday

Ovo je tema za one koji žele malo drugačiji izgled sajta od onog na koji smo navikli. Idealna je ako imate dosta slika, a pritom je prilagođena svim uređajima. Možete čak sami birati font, boju i izgled pozadine, a tema takođe ima i dva widget-a.

http://wordpress.org/themes/tuesday

VCard

Za one koji prave svoj portfolio, napravljena je ova tema. Sadrži sve ono što vam je potrebno da biste imali kreativan i jednostavan portfolio i naravo besplatna je. S obzirom da je u Wordpress-u možete napraviti i svoj blog i tako učiniti vaš portfolio savršenim.

http://wordpress.org/themes/vcard

Sensitive

Za kraj predstavljamo vam temu koja je u potpunosti prilagođena svim uređajima. Korišćen je i BootStrap, a dizajn je urađen u Metro stilu. Početnu stranicu u potpunosti možete prilagoditi vašim potrebama.

http://wordpress.org/themes/sensitive

Inspiracija - izvori:

http://wordpress.org

http://spyrestudios.com/33-new-open-source-wordpress-themes-for-2013/

Tags: 
Aktuelan: