8 tipova igrača Simsa

Svi smo nekad igrali Sims i (verovali ili ne) svi spadamo u neki od ovih tipova. Koji ste vi tip?

Realista

Naravno da se svako našao u iskušenju da proba da napravi sebe u Simsu. Zar nije sjajno da vidite kako bi se virtuelna verzija vas snašla u svetu gde ste vi bog? Možete napraviti sebe i svoj jednosobni stan i onda videti kako ide virtuelnom verzijom vas u poređenju sa stvarnošću. Može li virtuelna verzija vas da se zaposli u politici tako što brblja gluposti ispred ogledala i priča šale prolaznicima? Pošto vam to u stvarnom životu baš i nije pošlo za rukom.

Sanjar

Ako igrate Sims život vam verovatno nije toliko sjajan. Umesto da ste bogati, društveni preduzetnik koji putuje do raznih tropskih destinacija svojim privatnim avionom vi ste pogrbljeni ispred monitora i igrate se boga. Sa Simsom se možete domoći života bogatstva i slave: ukucajte šifru nekoliko puta i bićete bogatiji od Kreza. Sada nosite smoking umesto trenerke, devojka vaših snova je zaljubljena u vas i postali ste profesionalni sportista.

Okrutni psihopata

Postoji nekoliko igrica koje bez sumnje potvrđuju da smo svi čudovišta bez trunke empatije, a Sims je jedna od njih. Kako bismo inače objasnili neverovatno čestu pojavu ubacivanja Sima u bazen i sklanjanja merdevina da bi se Sim udavio? Mnogo ljudi može da se pohvali da je zagradilo svog Sima tako da je na kraju umro od gladi. Neki bi rekli da se ovo dešava kao posledica neverovatne moći koju posedujete u igrici, ali realno vas je neki Sim baš iznervirao.

Fan

Napravite svoje omiljene fiktivne likove i stavite ih sve u jednu kuću – zašto da ne? Tako ćete videti šta se desi kada se upoznaju Snejp i Gandalf, Luk Skajvoker počne da živi sa Uhurom, a Kapetan Amerika postane vodoinstalater. Sve će se ionako nekom čudnom kombinacijom WooHoo-a i slomljenih srca kada se šporet neočekivano zapali.

Baja Patak

Interesuje vas samo novac i to koliko veliku kuću možete da napravite. Stavićete ogromne televizore i kožne garniture svuda, naručivati picu za svaki obrok i u dvorištu izgraditi bazen sa merdevinama. Čak možete i da se otvorite za tapete.

Nezainteresovani bog

Hoćete da igrate Sims, ali ne možete stalno da gledate Simova i da im određujete svaki potez tokom dana? Uključite slobodnu volju i gledajte kako Simovi uspevaju ili propadaju bez vas. Uglavnom samo propadaju, pošto ne mogu da zaobiđu tanjir u hodniku ako im ne pomognete, ali čuda se ponekad dešavaju.

Arhitekta

Ako gledamo realno, Simovi su najiritantniji deo igre. Stalno kukaju, tuširaju se ili jedu. Pravljenje neverovatnih kuća – to je pravi smisao ove igre (one se pritom ne žale ni na šta). Konačno možete napraviti kuću iz snova!

Stvaralac svetova

Pravite čitava susedstva puna originalnih likova i pomažete im da ostvare svoje ciljeve bez varanja ili nepotrebnih okrutnosti. Samo se šalimo, niko nikad nije igrao ovako.

 

Inspiracija – izvori:

http://www.dorkly.com/article/52297/the-8-types-of-sims-players

http://weheartit.com/entry/3104710

 

 

Aktuelan: