AIESEC prima nove članove!

U četvrtak, 24. maja u 20 časova na Ekonomskom fakultetu u Profesorskoj sali biće održan događaj Upoznaj AIESEC, koji ima za cilj da mlade informiše o samoj organizaciji i trenutno otvorenim prijavama za nove članove.

Dolaskom na događaj prisutni će moći iz prve ruke da čuju kako izgleda svakodnevica jednog člana organizacije, u kakvim aktivnostima mogu da učestvuju i u kojim pravcima da razviju svoje veštine i potencijal.

Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, članovi AIESEC-a imaju priliku da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju. Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo mladima, a cilj nam je da nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

Ukoliko želiš da postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da do kraja maja  pošalješ prijavu na linku nakon čega ćete kontaktirati članovi organizacije radi daljeg procesa selekcije. Više informacija možeš dobiti na ​http://aiesec.org.rs/.

AIESEC je najveća internacionalna organizacija vođena od strane mladih ljudi koja postoji u preko 120 zemalja i broji više od 70 000 članova koji teže razvoju liderstva i pozitivnom uticaju na društvo. ​

 

Aktuelan: