Assassin’s Creed: Revelations

Spektakularan kraj trilogije o borbi između Asasina i Templara u doba renesanse.

Ovaj deo igrice je poseban po mnogo čemu, a prva od tih stvari koju ćete primetiti je novi grafički endžin. Na početku, Ecio će vam izgledati mnogo drugačije, ali to možemo pripisati godinama koje su prošle od prošlog dela igre, Brotherhood. Postoji šansa da Dezmonda nećete ni prepoznati, osim po glasu. Međutim, novi enžin je obezbedio stvarno impresivnu grafiku ovog dela igrice, tako da manje izmene glavnih likova mođemo i da zanemarimo.

U ovom delu igre možemo da vidimo sva tri glavna lika koje smo dobro upoznali, Dezmonda, Altaira i Ecia.

Ecio odlazi u Istanbul na samom početku 16. veka, gde traži relikvije Prve civilizacije, pomoću kojih može da proživljava Altairova sećanja i tako otkrije gde je Altair sakrio moćni artefakt koji može da jednom za svagda okonča rat između Asasina i Templara.

U Istanbulu Ecio upoznaje nove neprijatelje i saveznike, a jedan od njih je Sulejman Veličanstveni, koji je tek mladić kada ga Ecio sretne.

U međuvremenu, Dezmond, koji je upao u komu nakon događaja iz Brotherhood-a i koga je Rebeka odvela kod njegovog oca, zarobljen je na Ostrvu u Animusu. Dezmond mora da pronađe ključ za sinhronizaciju, koji će povezati njega, Ecia i Altaira, da bi se probudio iz kome.

 

Inspiracija – izvori:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d9/Assassins_Creed_Revelations_Cover.jpg

http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/game-acr-carousel-08tcm2151253.jpg

Aktuelan: