Besplatne teme za Bootstrap - Bootswatch

Ako vam se dopada Bootstrap i želite da ga prilagodite vašim potrebama predstavljamo vam besplatne teme za ovaj popularni framework.

O Bootstrapu možete pročitati ovde, a o njegovom dodatku za Flat design ovde. Ako su vam se ovi članci dopali i već koristite Bootstrap za vas smo pripremili teme koje će još više ulepšati vaš sajt.

Bootswatch je sajt sa koga možete preuzeti temu po želji i dodati je na svoj sajt napravljen u Bootstrapu. Sve teme su besplatne i opensource tako da ste slobodni da ih koristite i prilagođavate vašim potrebama. Izabrali smo ovaj sajt jer ima najveći broj kvalitetnih tema, a i prvenstveno zbog toga što su teme besplatne i jednostavne za preuzimanje.

Temu instalirate jednostavno. Dovoljno je da zamenite vašu datoteku bootstrap.min.css sa istoimenom datotekom željene teme.

Svaka tema ima detaljan opis kao i slike svih komponenti. Mi smo za vas izdvojili nekoliko tema, ostatak možete pronaći na zvaničnoj stranici Bootswatcha.

Curulean

Ako pravite sajt u plavoj boji ovo je idealna tema za vas. Font je čitljiv, a pored plave boje najviše se koristi siva.

Pogledaj temu | Preuzmi

Cosmo

Ova tema urađena je u Flat dizajnu i preporučujemo je onima koji ne žele zakrivljene ivice. Preovlađuju tamno siva i plava boja.

Pogledaj temu | Preuzmi

Simplex

Kod ove teme najupečatljiviji je font i on je izdvaja od ostalih tema. Ovo je idealna tema ako pravite sajt za decu. Glavne boje su bela i narandžasta.

 

Pogledaj temu | Preuzmi

Slate

Ova tema idealna je za one koji žele tamnu pozadinu sajta. Sve je u sivoj boji pa možete lako dodati i neku novu boju i time upotpuniti vaš sajt.

 

Pogledaj temu | Preuzmi

 

United

Za ovu temu kao inspiracija poslužio je Ubuntu operativni sistem tako da je sve u njegovoj prepoznatljivoj narandžastoj boji. Font je čitljiv i pored narandžaste koristi se i tamno ljubičasta boja.

 

Pogledaj temu | Preuzmi

 

Inspiracija – izvori:

http://bootswatch.com

Tags: 
Aktuelan: