Blueberry BC-08 BoomCat

Ukoliko pođete na izlet ili putovanje i želite da slušate muziku, a vaš telefon nije glasan koliko vama treba nabavite Blueberry BOOMCAT BC-08.

 

Boomcat je lepo dizajniran, lakoprenosivi muzički plejer. Pušta muziku sa vašeg fleša ali i sa telefona jer uz ovaj uređaj dobijate audio kabl (3,5mm). Radi pomoću BL-5C baterije koju su koristili neki stariji mobilni telefoni marke Nokia.

Bateriju možete puniti preko punjača ili preko kompjutera pomoću USB kabla.

Pored muzike sa telefona i fleša možete slušati i radio. Mada za bolji kvalitet muzike preko radija i bolje pretraživanje radio stanica morate koristiti audio kabl. Podržava i MicroSD karticu.

Prisutan je i izlaz za slušalice pa ga možete koristiti kao nešto glomazniji MP3 plejer.

Dimenzije ovog zvučnika su 105mm x 80mm x 55mm.

Težak je 170g što znači da ga možete nositi bilo gde. Odličan je za automobile ali i za izlete, piknike i slične zabave.

Iako je vrlo mali, ovaj zvučnik je izuzetno glasan. Tako da preko njega možete puštati muziku i na kućnim žurkama.

Uz uređaj dobijate punjač, USB kabl, bateriju i audio kabl. U prodaji se nalazi u crnoj i beloj boji. Zanimljivo je što se menjaju boje svetla na uređaju kada puštate muziku sa radija ili telefona.

 

Mana ovog uređaja je što ne podržava fleš sa memorijom većom od 4 GB što ne piše na upustvu za upotrebu.

Najbolja stvar od svega jeste cena. Ovaj uređaj u maloprodaji košta manje od 20 evra. Možete ga naći u velikom broju domaćih prodavnica.

 

Inspiracije-izvori:

http://www.blueberry-eu.com

 

 

 

Aktuelan: