Ceo sajt u jednoj stranici

Na Internetu se pojavljuje sve više sajtova kojima je sadržaj na jednoj jedinoj stranici. Ovo je idealno za one koji žele da naprave svoj portfolio ili jednostavnu prezentaciju neke kompanije.

Ako vas interesuje kako da uradite jedan ovakav dizajn, mi smo tu da vam pomognemo. Pronašli smo nekoliko besplatnih templejtova koje možete preuzeti i napraviti jako dobar sajt od samo jedne stranice.

 

 

 

1. One Page Portfolio with HTML5 and CSS3

Dizajn je kao stovoren za portfolio, jednostavan je, a opet izgleda profesionalno.

DEMO | PREUZMI

2. Roundfolio

Ovaj dizajn ima sve što vam je potrebno. Deo za vaše radove, kontakt, linkove ka društvenim mrežama i mesto za tekst o vama. Sve to nalazi se na jednoj stranici zajedno sa prelepim slajderom.

DEMO | PREUZMI

3. One

Kao i u većini predloga, u centru pažnje ovog dizajna je scroll. Možete izabrati stavku iz menija a možete preko scroll-a pregledati ceo sajt. Još jedan lep primer sajta za nečiji portfolio.

DEMO | PREUZMI

4. Immaculate

Još jedan lep primer kako možete da sa običnim scroll-om i pomoću jQuery efekata napravite profesionalni portfolio

DEMO | PREUZMI

5. JD

Ako želite da vaš sajt izgleda kao cv onda je ovo idealan primer.

DEMO | PREUZMI

6. MySite

Na prvi pogled, ovaj sajt će vam izgledati obično, ali ako obratite pažnju i pročitate tekst na samom početku stranice, videćete da se tekst pretvara u linkove koji stvaraju sadržaj na stranici. Ako želite da oduševite korisnike svojim dizajnom, a ne sviđaju vam se ideje sa scroll-om, ovo je primer za vas.

DEMO | PREUZMI

Nadamo se da smo vam pomogli u odabiru dizajna za vaš portfolio. Ako se odlučite za neki od ovih primera, uveravamo vas da će vaš sajt biti aktuelan i zanimljiv svima koji se budu interesovali za vaš rad.

 

Inspiracija – izvori:

http://www.freshdesignweb.com

Tags: 
Aktuelan: 

Komentari

2

Komentar: 
http://www.freshandsexy.com

Komentar: 
Tweet for tweet - probajte malo ovaj servis http://www.twt4twt.com http://www.twt4twt.com