Da li ste spremni za leto?

Uskoro ćemo svi čekati prevoz do Ade, kupovati kremu za sunčanje i pretrpati frižider hladnim pićima. Pitanje je šta ćete kada hoćete da odigrate neku igricu?

U sobi vam je vruće, kuler se pregrejava, klima ne hladi dovoljno, a kad otvorite prozor da izađe dim sve je triput gore. Dobrodošli u svet igranja igrica na 40 stepeni.

Da bismo vam ovo leto učinili boljim nudimo vam razne opcije koje su smislili gejmeri širom sveta.

Bahata varijanta

Iznesite računar u dvorište, umesto monitora postavite platno i projektor i još ako ste sve to postavili u hlad napravili ste pun pogodak.

Ako vam nisu kupili projektor kao ovom malom, tu je i:

Obična dvorišna varijanta

Samo pazite da zaštitite monitor od sunca kao ovaj dečko na slici i sve će biti u redu.

Zabava na travnjaku

Nemate dvorište? Nema problema! Sigurno postoji travnjak ispred vaše zgrade.

Ukoliko se odlučite za ovu varijantu predlažemo vam da povedete i neko društvo. Zabavljaćete se u svakom slučaju, ali je bolje da komšije vide da vas ima više. Čisto da posle ne pitaju vašu mamu u prodavnici zašto onaj njen mali sedi na travnjaku već dva dana i doziva Ramireza.

Undercover varijanta

Ukoliko igrate igricu na laptopu imate tu moć da je igrate bilo gde. Ponesite laptop, nađite neku hladovinu i ukoliko vas neko pita, uvek možete da se pravite da čitate Dostojevskog ili pišete rad o uticaju ljubičaste boje u postmodernizmu. Nikako ne jurite zmaja u Skyrim-u.

I konačno, ukoliko vas ne zanima šta će vas neko pitati ili da li ćete ikada ponovo imati devojku odlučite se za:

Hardcore varijanta

Iznesite računar ispred ulaza zgrade. Ne zanima vas ko prolazi i da li se deca igraju rata oko vas. Pitate se da li će vam tim umreti u poslednjoj misiji koju započinjete već osmi put i možda se čak i javite komšinici sa trećeg sprata. Ako pređete misiju.

 

Inspiracija – izvori:

http://www.dorkly.com/article/51901/gamers-ready-for-summer

Aktuelan: