Despicable Me - nova Android "zaraza"

Despicable Me (Grozan ja) je naziv crtanog filma koji je u bioskope dospeo još 2010. godine. Sada su autori filma rešili da ovaj crtani predstave i u vidu Android igre. Igra je brzo postala hit na Google Play prodavnici i trenutno je instaliralo preko 10 miliona ljudi

Vaša uloga je da impresionirate svog šefa i postanete najbolji radnik. Skupljate banane koje predstavljaju novac kojim možete poboljšati neke opcije. Postoje i posebni poeni kojima olakšavate sebi igranje tako što možete preskočiti nivo ili "oživljavati" svog junaka i tako preći veći broj metara što je svakako cilj igre. Te poene možete kupiti ili ih ​osvojiti instaliranjem neke od igara koje vam nudi igrica.

Dobra svar je što se možete takmičiti sa svojim prijateljima na Facebook-u i slati im izazove.

Igra podseća na nešto stariju igru Subway surf koja je napravila ogroman uspeh. Skoro sve je identično osim što ovaj put nećete moći da aktivirate skejt i na taj način izbegnete prepreku već vam za to služe teško zarađeni poeni. To znači da ćete teže doći do milionskog rezultata i samim tim imati mnogo veći izazov.

Korisnici igre imaju dosta zamerki na to što im "igra koči". Ovaj problem najčešće možete rešiti oslobađanjem minimum 100MB memorije na vašem telefonu. Igra je grafički dosta dobro urađena i da biste se takmičili sa vašim prijateljima morate biti povezani na internet. Ovo su samo neke stvari koje vam "crpe" prostor na telefonu.

Bitno je napomenuti da igra zauzima manje od 10MB na telefonu kada je prebacite na SD karticu što je odlična vest

 za one koji kubure sa memorijom na telefonu.

Igra zahteva android verziju 2.3 i novije. Trenutna verzija igre je 1.0.0. Prosečna ocena 4,6 od 5

Za igranje same igre nije neophodan internet ali kako smo već napomenuli ukoliko želite da se nadmećete sa vašim prijateljima morate ga imati.

Verujemo da će ova igra ubrzo nadmašiti Subway Surf kako zbog kvalitetnije grafike tako i zbog boljih misija. Zato pravac Google Play Store.

Izvori - inspiracija:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM

 

Aktuelan: