Doprinesi razvoju kompanija i stekni praktično iskustvo.

“Konsultantska kuća” je projekat organizacije AIESEC koji se ove godine organizuje šesti put. Cilj projekta je da studentima pruži priliku da se oprobaju u rešavanju izazova i rizika sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u oblasti marketinga, menadžmenta i odnosa sa javnošću. Studentima se nudi mogućnost da osmišljavaju inicijative i ideje koje direktno utiču na razvoj jedne kompanije.

Projekat se sastoji iz tri studije slučaja, svaka u trajanju od 6 nedelja. Ideja projekta je da domaći studenti zajedno sa inostranim volonterima rade na kreiranju marketing strategije, definisanju trenutnih problema  kao i predlaganju inovativnih rešenja za problem preduzeća u kojima budu volonterski radili. Radeći u internacionalnom timu, studenti koji se prijave za učešće na projektu ‘’Konsultantska kuća’’ imaće priliku da usavrše znanje engleskog jezika, upoznaju novu kulturu, steknu liderske sposobnosti i prošire mrežu kontakata.

Pored pomenutih oblasti u koijma će studenti sticati praksu, pozivaju se i studenti koji imaju iskustva u grafičkom dizajnu i koji žele da prošire svoja znanja. Mogu da se prijave za učešće na ovom projekatu i svojim iskustvom doprinesu razvoju ovih kompanija, a ujedno steknu i praktično iskustvo u ovoj oblasti. Potrebno je da grafički dizajner ima znanja u Acrobat InDesign programu.

Realizacija projekta počinje 15. jula. Rok za prijavu za učešće traje do 13. jula, a možete se prijaviti na sledećem linku: PRIJAVA i bićete kontaktirani u najkraćem roku za dalji proces selekcije.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

Aktuelan: