FGL Belgrade

Udruženje studenata informatike FONIS organizuje prvi humanitarni turnir u Counter Strike-u i League of Legends-u pod nazivom FGL Belgrade. Turnir će se održati 17. i 18. maja u Beogradu.

FGL Belgrade je prvi projekat gaming tipa koji ova studentska organizacija pokreće. Zarada na ovom turniru će biti data za pomoć deci oboleloj od malignih bolesti tačnije Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR. Najbolje timove svakako očekuje vredna gejmerska oprema.

Igrači League of Legends-a osvajaju tournament kodove i to:

1. mesto: 3200 RP & Triumphant Ryze skin za svakog igrača
2. mesto: 2400 RP po igraču
3. mesto: 1600 RP po igraču
4. mesto: 800 RP po igraču

Organizatori bi trebalo uskoro da objave i nagrade za CS.

Interesantno je i to da se turnir organizuje uz podršku Centra za promociju nauke ali i drugih sponzora od kojih ćemo nabrojati neke: Screenfun, Prva srpska televizija, Svet kompujutera ali i neizostavni ICT časopis.

Turnir će se održati u prostorijama Centra za promociju nauke u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu. Svim takmičarima će biti obezbeđena adekvatna oprema. Što se tiče hardverske opreme, timovi imaju pravo da ponesu svoje tastature, miševe i slušalice.

Timove treba da čini pet članova, a prijave za učešće se mogu jednostavno obaviti na sajtu www.fgl.fonis.rs. Za učešće se mogu prijaviti osobe ne starije od 27 godina uz uslov da svaka ekipa mora imati barem jednog člana koji je punoletan. Prijava po članu iznosi 500 dinara, novac se donosi na dan otvaranja 16. maja.

Na dan otvaranja (16. maj) koje će se takođe održati u prostorijama Centra za promociju nauke biće objašnjena i pravila za takmičenje kao i timovi koji učestvuju.
Više o ovom turniru možete saznati na zvaničnom sajtu turnira ili na facebook stranici turnira.

Srećno!

 

Tags: 
Aktuelan: