Fudbaleri Visoke ICT škole ostvaruju neverovatne rezultate

Fudbaleri Visoke ICT škole iz meča u meč sve bolji i bolji. Naši momci svojom fanastičnom igrom sebi konstantno pripisuju status favorita.  Cilj ovih ovih sjajnih momaka jeste ulazak u Prvu ligu i to će im se ostvariti ukoliko im, kako oni kažu „pođe za nogom“. Kao dokaz o odličnoj i ozbiljnoj igri ispratili smo jedan od njihovih neverovatih mečeva.

Naši momci u drugom meču osmine finala,  studentske Druge lige futsala, dominantni protiv Univerziteta Metropolitan rezultatom  10:0. U samoj utakmici nije bilo previše uzbuđenja, ali zato nije izostalo fantastičnih poteza naših brilijantnih kolega. Ovim rezultatom, naši momci potvrdili su status favorita za plasman u finale. Bilo je čak šest različitih strelaca, ali se među njima, sa nešto više golova, izdvojio sjajni Šljivić.

Naši „žuto-plavi“ momci od samog starta, nametnuli su jak ritam igre. Već se tada videlo u kom pravcu  meč ide. Posle nekoliko neiskorišćenih napada protivnika, sjajnim golom utakmicu je započeo Šljivić. Do kraja prvog dela utakmice,  u strelce upisali su se Stanković, Zonjić i još jednom Šljivić. Drugo poluvreme počelo je auto-golom. Fudbalera suparničkog tima Vukobrata pogodila je lopta, promenila pravac i završila u njihovom golu. Malo posle, usledila su još dva pogotka. Precizni su bili Šljivić i Branković čijom zaslugom naša ekipa dolazi u vođstvo sa 7:0. Odmah posle, sjajni Petrović pogađa gol uz dupli pas sa Mihićem. Za konačnih 10:0 bio je zadužen Zonjić koji je postigao sjajan gol.

Nešto što je posebno impresivno jeste način na koji su naši fudbaleri došli do gola protivnika. Napad naših momaka bio je brz, konkretan, staložen i promišljen. Sjajno su se kretali bez lopte i precizno završavali akcije. U sledećoj fazi naćiće se „oči u oči“ sa ekipom Visoke turističke škole.

Naš kapiten Mihić bio je zadovoljan ubedljivom pobedom rekavši:

Rezultatski sjajno. Imali smo malu tremu pre ove utakmice, ipak se sada igra na ispadanje, ali lepo smo otvorili meč i lepo smo ga i nastavlili na poluvremenu. Nismo očekivali ovako visoku pobedu, ali uvek je lepo pobediti ovako. Svakodneveno treniramo i plasman u Prvu ligu nam je velika želja.“

Tags: 
Aktuelan: