Ideja. Inicijativa. Inspiracija. – Konferencija Novi Lideri

U Beogradu I ove godine, kao završni događaj projekta „Novi Lideri“, biće održana „Konferencija Novih Lidera“  13. i 14. novembra, a Narodna banka Srbije je opet Mesto gde se lideri sastaju. Projekat se sprovodi od strane međunarodne studentske organizacije AIESEC, a podržanje od strane Ministarstva omladine I sporta Republike Srbije. Sam projekat „Novi Lideri“ pokrenut je 2006. Godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbijii da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

Nakon završenih Lead Up događaja u 15 gradova u Srbiji, u Narodnoj banci Srbije će se, I ove godine, kao završni deo projekta „Novi Lideri“, održati „Konferencija Novi Lideri“. Konferencija okuplja oko 200 mladih, proaktivnih učesnika iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva I savete ostvarenih lidera iz naše zemlje I regiona. Samo neki od lidera koji će, svojim životnim pričama, motivisati mlade da se bore za svoje ideale, stavove I ideje jesu Nenad Borovčanin, Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Dragana Kojičić Marjanović, Vladimir Leličanin, Marko Živić, Andrija Gerić, Nikola Vučićević, Stevan Filipović, Nadya Zhexembayeva I mnogi drugi.

Kroz konferenciju ćemo kreirati mrežu lidera koji će se povezati I deliti ideje I iskustvo, osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije, a učesnici će takođe proći kroz radionice I predavanja naših partnera.

Kao I prethodne godine, projekat je finansiran od strane Ministrarstva omladine I sporta Republike  Srbije.

Ukoliko se Vi nalazite među mladima koji žele da steknu, ali I podele svoja znanja, vizije I ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možete se prijaviti za učešće na Konferenciji Novih Lidera na sledećem linku.

AIESEC je globalna mreža studenta koja razvija liderski potencijal mladih I pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi I organizacijom edukativnih I društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični I profesionalni razvoj.

Aktuelan: