Ispovesti.com

Činjenica da je prethodni papa otvorio tviter nalog, da se možete ispovediti putem mejla ukoliko ste katoličke veroispovesti i slične novotvorije možda su dale inspiraciju autorima sajta da kreiraju sajt na kome možete napisati svoju ispovest.

Sajt http://ispovesti.com/ vam pruža mogućnost da anonimno napišete bilo šta što vam leži na duši. Pored vaše ispovesti ostalim korisnicima sajta se nudi prilika da osude ili podrže ono što ste napisali. Takođe možete komentarisati tuđe ispovesti.

Za kratko vreme ovaj sajt privukao je veliki broj mladih. Sama činjenica da na ovom portalu možete javno predstaviti svoju najveću tajnu doprinela je uspešnošću ovog sajta.

Ukoliko ste nestrpljivi i želite da pročitate najčitanije ispovesti možete sortirati ispovesti po komentarima, osudama ili odobrenjima. Svaku ispovest možete podeliti sa svojim prijateljima preko facebook-a ili twitter-a. Sajt vam garantuje anonimnost i niko sigurno neće znati da ste tu ispovest upravo vi napisali. Naravno, ako želite, ne morate biti anonimni.

Nama je nekoliko ispovesti zapalo za oko, pa smo hteli da ih podelimo sa vama i na taj načim vam slikovito prikažemo o čemu se zapravo radi.

Naravno neće svaki članak biti objavljem jer pre nego što se postavi na sajt, kreatori sajta čitaju vašu ispovest i ukoliko ispovest ne odgovara pravilima sajta on se automatski ne objavljuje. Izgleda da se ova situacija veoma često događa s obzirom da postoji veliki broj ispovesti sa temom: „Zašto niste objavili moju ispovest“?

Studentski život:

Mudra mama:

Kreatorima sajta čestitamo na originalnoj ideji i želimo im još veći uspeh.

Podelite sa nama ispovesti koje su vama bile najzanimljivije u komentarima.

 

Izvori-inspiracija:

http://ispovesti.com/

(slike preuzete sa sajta)

Aktuelan: