Izaberite svoju Wordpress temu

Predstavljamo vam šest odličnih tema za vaš sajt u Wordpress-u. Većina je „responsive“ pa će se vaš sajt lepo prikazivati na svim uređajima. Sve teme su potpuno besplatne i možete ih preuzeti i odmah početi sa radom.

Spun

Ova tema je idealna ako nameravate da radite sajt o nekoj galeriji ili nekom ko se bavi fotografijom. Tema je moderna i jednostavna i razlikuje se od klasičnih tema tako da je jako teško shvatiti da se radi o Wordpress-u.

Demo | Preuzmi temu

Responsive

Ako želite jednostavnu temu, a da pritom bude „responsive“, odnosno da možete da je prilagodite tabletima i pametnim telefonima, ovo je prava tema za vas. Imate sve što vam treba, poigrajte se malo sa CSS-om i prilagodite ovu temu vašim potrebama.

Demo | Preuzmi temu

Catch box

Još jedna jednostavna tema koja ima baš sve što vam treba. Potrebno je samo da je prilagodite vašim potrebama. Tema je takođe prilagođena raznim uređajima.

Demo | Preuzmi temu

iRibbon

Ako tražite temu za svoj portfolio ili vam samo treba nešto sa dobrim dizajnom, ovo je tema za vas. Tema je takođe „responsive“.

Demo | Preuzmi temu

Small business

Ako želite da pravite prezentaciju neke firme, izaberite ovu temu. Jednostavna je, lepa i ima sve elemente koji su vam potrebni

Demo | Preuzmi temu

Dizajn je ono što ljude privlači na vaš sajt, a sadržaj je ono zbog čega će se vraćati tako da izaberite temu koja vam se sviđa i krenite da radite. Ako do sada niste pravili sajtove u Wordpress-u, krajnje je vreme da naučite.

 

Inspiracija – izvori:

http://wordpress.org

Tags: 
Aktuelan: