Još jedna pobeda naših fudbalera

Na utakmici drugog kola druge lige održanoj 30.03.2013 snage su odmerile ekipe Visoke ICT i Filološkog fakulteta. Sjajni fudbaleri Visoke ICT su odneli pobedu rezultatom 5:2.

Iako su fudbaleri Visoke ICT stigli minut pre početka utakmice, sjajnom igrom su dokazali da i bez zagrevanja mogu da postignu pobedu. Utakmica je počela neizvesno, fudbaleri Filološkog fakulteta su iskoristili problem koji se pojavio u redovima ekipe Visoke ICT, pa su par minuta kasnije postigli pogodak za 1:0.

Fudbaleri Visoke ICT su posle primljenog gola vršili pritisak na protivničkoj polovini, što se i isplatilo. Par minuta kasnije sjajan Dimitrije Mihić postiže pogodatak, pa se rezultat izjednačio. Naravno naši fudaleri nisu stali kod tog pogotka, želili su da povedu pre poluvremena. Akcija je krenula iz auta kombinacijom Mihić-Petrović, posle čega sledi odličan šut Petrovića, koji pogađa okvir protivničkog gola, akciju je spasao Bošković koga je lopta pogodila i skrenula u mrežu protivnika. Poluvreme se završilo rezultatom 2:1 za naše fudbalere.

Pred kraj prvog poluvremena počela je kiša koja je remetila igrače oba tima. Sjajni fudbaleri su drugo poluvreme započeli na mokrom terenu. Igrači obe ekipe su pazili da ne povrede nekog zbog klizavog terena, ali to nije sprečilo sjajnog Marka Majstorovića da postigne naredna dva gola za ekipu Visoke ICT, za prednost 4:1.

Par minuta kasnije naši fudbaleri su propustili solidnu akciju u kojoj je šutirao Mihić, lopta je išla pravo na golmana koji je iskoristio ovu situaciju i napravio kontru u kojoj su Filolozi postigli pogodak za 4:2. Petar Mitrović stavlja tačku na ovu utakmicu pogotkom za 5:2 za ekipu Visoke ICT.

Ekipa Visoke ICT je igrala u oslabljenom timu, ali ih to nije sprečilo da ostavare još jednu pobedu u nizu. Sastav tima Visoke ICT činili su: kapiten Dimitrije Mihić, Petar Mitrović, Aleksandar Petrović, Marko Majstorović, Nemanja Bošković, Petar Čapelja, Filip Šurbatović i Stefan Kolarić. Trener: Nikola Knežević

Tags: 
Aktuelan: