Košarkaši Visoke ICT škole deklasirali KPA

Košarkaši Visoke ICT škole ubedljivo su pobedili ekipu Kriminalističko-policijske akademije rezultatom 67:29. Pobedu za naš tim doneo je Zečević sa 15 poena, a u timu KPA bio je to Marković sa osvojenih 10 poena.

Od samog starta naši momci su pokazivali kvalitetnu igru, bili su jako motivisani da upišu prvu pobedu u ovoj sezoni. Zečević je serijom od tri uzastopne trojke napravio ključnu razliku na samom početku. Tim KPA vidno je pružio otpor, borio se maksimalno, a to je bilo dovoljno za zaostanak od 12 poena posle deset minuta igre.

Naša ekipa nastavila je da pokazuje odličnu igru i uvećava razliku. Delili su atraktivne asistencije, blokade, bili su dobri ispod koševa, a KPA je parirao u defanzivnim skokovima i velikoj borbenosti, iako je već tada razlika bila izuzetno ubedljiva, 37:14.

I treći kvartal pripao je našoj ekipi. Zečević je veći deo ove deonice odmarao, a njegovi saigrači su ga dobro odmenili i uvećali razliku. Lopta je bila u njihovim rukama, pa momci sa akademije nisu uspeli da pruže dostojan otpor.

Poslednjih deset minuta naši sjajni momci odigrali su, kao i ceo meč, maksimalno požrtvovano i snažno u odbrani. KPA nije uspeo da smanji zaostatak iako je njihova borbenost bila prisutna do samog kraja meča.

Najbolji igrač utakmice Nikola Zečević, čestitao je timovima na borbenosti i požtrvovanju i rekao:Odigrali smo veoma dobro, ceo meč u kontinuitetu. Odbrana nam je bila na visokom nivou i ona nas je održala kad smo šuterski popustili.“

Tags: 
Aktuelan: