Košarkaši Visoke ICT pred vratima prve lige

U konačnom raspletu grupe V druge košarkaške lige za studente, održanoj u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, u subotu 30.03. momci sa Visoke ICT škole su pobedili kolege sa Saobraćajnog fakulteta rezultatom 53:41. Ovom pobedom su postali poslednja ekipa koja će se naći u doigravanju i koja će se boriti za ulazak u prvu ligu.

Ova veoma zanimljiva utakmica počela je uzbudljivo. Tokom cele utakmice je varirao rezultat pa je samim tim ova najznačajnija utakmica bila napeta za sve osim za neutralne gledaoce. Prvu četvtrinu su dobili naši košarkaši i to zahvaljujući Lukiću, koji je postigao čak šest poena i ništa manje vrednom Maričiću koji je ponovo pokazao koliko je dobar igrač.

Tokom druge četvrtine su se probudili košarkaši Saobraćajnog fakulteta, pa su sjajnim potezima uspeli da savladaju naš tim i samim tim su poveli posle ove četvrtine. Tokom treće četvrtine je varirao rezultat i bio je skoro izjednačen, međutim ipak su je dobili košarkaši Saobraćajnog fakulteta rezultatom 39:38.

Košarkaši Visoke ICT ne bi bili to što jesu i tu gde jesu da nije Milenkovića,  koji je još jednom opravdao svoju poziciju kapitena upravo kada je to bilo najpotrebnije. Maestralnom igrom je postigao čak 10 poena u poslednjoj četvrtini i obezbedio svojim saigračima pobedu u ovom meču i utakmicu za ulazak u prvu ligu. Pobedu su slavili naši košarkaši rezultatom 53:41.

Јоš jednom želimo da pozovemo kolege sa Visoke ICT, fudbalere i odbojkaše da dođu i podrže naše sjajne košarkaše na utakmici protiv Medicinskog fakulteta za ulazak u prvu ligu koja će se održati u nedelju 07.04.2013. u 20h, u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Košutnjaku.

Inspiracija – izvori:

http://sportindeks.wordpress.com/2013/03/31/milenkovic-za-nastavak-sna-o-prvoj-ligi/

Tags: 
Aktuelan: