Koja je ovo tema

Pronašli ste sajt koji je urađen u Wordpress-u i svidela vam se tema. Zašto je ne biste preuzeli i kasnije iskoristili.

Predstavljamo vam fenomenalan sajt pomoću koga ne samo da ćete saznati naziv teme već ćete dobiti i link sa koga je možete preuzeti.

Ako ste ljubitelji Wordpress-a i njegove jednostavnosti, onda ste sigurno mnogo vremena trošili pronalazeći savršenu temu za svoj sajt. Mi ćemo vam pomoći da olakšate sebi posao.

Postoje razni načini da nađete koju temu je neko koristio za svoj sajt. Najpopularniji način je otvaranje koda nekog sajta, ali za one koji ne znaju baš najbolje da čitaju kod tu je sajt What Wordpress Theme is that.

Sve što je potrebno jeste da unesete adresu sajta koji je urađen u Wordpress-u i dobićete sve potrebne informacije kako bi našli temu koja je korišćena.

Još jedna fenomenalna stvar na ovom sajtu jeste i to što ćete pored informacija o temi dobiti i spisak dodataka koji su korišćeni.

Na sajtu takođe možete pronaći neke najpopularnije teme kao i dodatke, pa ako još uvek niste naišli na sajt sa savršenom temom, možda je jedna od ovih najpopularnijih ona koju tražite. Pored spiska najpopularnijih tema postoji i spisak najpopularnijih dodataka.

Da bismo vam pokazali šta What Wordpress theme is that može izabrali smo jedan od najpopularnijih sajtova u našoj zemlji, Njuz.net

 

Odmah smo dobili link za temu, ime autora, kao i spisak dodataka. Međutim kada smo pokušali da saznamo temu sajta What Wordpress theme is that, naišli smo na sledeću informaciju:

Izgleda da su programeri ovog servisa ipak rešili da na šaljiv način ne otkriju informacije o temi koju su oni koristili.

Ako ste uporni i snalazljivi i kojim slučajem otkrijete naziv njihove teme, ne ustručavajte se i podelite to sa nama!

Inspiracija – izvori:

http://whatwpthemeisthat.com

http://njuz.net

Tags: 
Aktuelan: