Motorola čini čuda sa svojim karakteristikama i to u Srbiji

Proximity senzor automatski pruža mogućnost da prikaže časovnik.  Mogućnost je 4K snimanja, nema izlaz za slušalice. Kapacitet baterije može biti produžen i do 22 sata uz pomoć specijalnog Power Pack dodatka, pokreće Android 7.0. Za idealno fotografisanje na telefonu dostupno je korisćenje Hasselblad True Zoom Moto Mod dodatak. 

Zašto baš Motorolu Moto z telefon treba imati kod sebe?

Proximity senzor automatski pruža mogućnost da prikaže časovnik.  Mogućnost je 4K snimanja, nema izlaz za slušalice. Kapacitet baterije može biti produžen i do 22 sata uz pomoć specijalnog Power Pack dodatka, pokreće Android 7.0. Za idealno fotografisanje na telefonu dostupno je korisćenje Hasselblad True Zoom Moto Mod dodatak. Možemo ga videti u četiri boje i to: crno/sivoj, beloj,  crno/srebrnoj  i crno/zlatnoj.

Jedan od pametnijih telefona je Motorola - Moto z, koji je došao i u Srbiju. Telefon je tanak i poseduje određene kvalitetne funkcije. Kompanija Lenovo ima vlasništvo nad Motorolom i u potpisu je ,,M”. Njegova dimenzija je oko 6mm. Poseduje visoko kvalitetni AMOLED ekran dijagonale 5.5 inča i 2 K rezolucije.

Prednja strana pokazuje kameru od 5MP, zadnja 13 MP, ima zvučnik, ali i blic. Na dnu poseduje skener otiska prsta koji služia za otključivanje telefona. 

Automatski Proximity senzor Moto z i procesori

Proximity sensor služi da se automatski uključi ekran i prikaže časovnik. Time se praktično bez dodira telefona i njegovog uključivanja može proveriti vreme. Telefon pokreće Quad Core procesor na 1.8 GHz, a poseduje 4 GB radne memorije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moto Z ne poseduje slušalice

Umesto slušalica, koristi USB Type - C konektor za punjenje. U paketu se dobija odgovarajući konektor preko koga je moguće povezati standardne slušalice na telefon. Telefon izvorno pokreće Android 7.0. Ima mogućnost nadogradnje sa posebnim Moto Mods dodacima, koji predstavljaju najnoviju inovaciju u svetu mobilnih tehnologija.

Kapacitet baterije može biti i do 22 sata

Kapacitet baterije može biti produžen i do 22 sata uz pomoć specijalnog Power Pack dodatka. On će biti od velike pomoći korisnicima koji žele da gledaju omiljene video - snimke sa prijateljima, razgovaraju i dopusuju se, ili rade u pokretu. Za idealno fotografisanje na telefonu dostupno je korisćenje Hasselblad True Zoom Moto Mod dodatak. 

 

 

 

Inspiracija - izvori:

http://www.motorola.in/products/moto-z

http://www.youtube.com/watch?v=iaUW8Cn8fc0

Tags: 
Aktuelan: