Naši fudbaleri započeli sezonu pobedom

U prvom meču u novoj sezoni druge lige održanom 09.03.2013. snage su odmerili fudbaleri Visoke ICT škole i fudbaleri Fakulteta za menadžment u sportu. Sjajnom igrom utakmicu su dobili fudbaleri Visoke ICT škole rezultatom 7:2.

Ova veoma zanimljiva utakmica je krenula neizvesno, jer su fudbaleri Visoke ICT rešili da pobede. Aleksandar Petrović  je krenuo na protivnike odličnom akcijom u kojoj su učestvovali Darko Nešković, Dimitrije Mihić i Petar Mitrović. Ovom akcijom su fudbaleri Visoke ICT stekli više samopouzdanja, pa su golove nastavili da nižu Nemanja Bošković, zatim Marko Majstorović i Petar Mirtrović.

Najbolji igrač utakmice sa čak 3 pogotka bio je Dimitrije Mihić. Naši fudbaleri vole da se šale, pa kažu da utakmica nije bila laka, što dokazuje rezultat. Tokom ove utakmice šansu su dobile nove mlade nade Visoke ICT: Filip Senić, Marko Majstorovic, Petar Čapelja i Nenad Obradović.

Atmosfera u toku utakmice je bila sjajna, naše fudbalere su bodrile kolege sa Visoke ICT, nećemo ih nabrajati da nekog ne izostavimo, ali kako smo čuli bili su sjajni. Pozivamo sve studente da dođu i bodre naše sportiste, jer oni to svakako zaslužuju.

Sastav tima činili su: kapiten Slobodan Đorđević, Dimitrije Mihić, Nemanja Bošković, Darko Nešković, Petar Mitrović, Petar Čapelja, Marko Majstorović, Nenad Obradović, Stefan Kolarić, Filip Senić, David Vodić i Aleksandar Petrović.

Trener: Nikola Knežević

Redakcija ICT časopisa čestita fudbalerima i želi im da nastave da pobeđuju.

Tags: 
Aktuelan: