Napad kaluđerica!

One se bore protiv zlih sila i čekaju da ih povedete u sledeću veliku pobedu.

Uz malu žrtvu od 27MB memorije vašeg telefona možete povesti jednu iz tima super kaluđerica u borbu protiv haosa u igrici Nun Attack: Run and Gun.

Svaka od kaluđerica ima posebnu ličnost, moći i oružje. Na početku ćete besplatno dobiti Rozi koja nema nikakav bonus, ima najduže noge i koristi snajper. Za novčiće koje zarađujete dok igrate možete kupiti drugu kaluđericu, Evu, koja ima bonus kod ubijanja kostura i koristi dva pištolja. Tu su i Olga, najmuževnija kaluđerica koja ima sačmaru i koju možete nabaviti za 50.000 novčića, Mendi za koju morate trošiti dijamante, ali koja ima dva od tri bonusa za ubijanje čudovišta, i Juki, japansku kaluđericu koja je došla uz poslednje ažuriranje i baca šurikene. Oružje svake kaluđerice može da se unapređuje.

Pored kaluđerica možete kupovati i unapređivati i bonuse koji će vam pomoći dok trčite (i pucate). Tu su na primer zlatni bonus za oružje koji vam omogućava da ubujite teške neprijatelje samo jednim metkom ili štit koji vas brani od svih prepreka na određeno vreme.

Što se prepreka tiče morate ih preskakati ili se provlačiti ispod njih. Ako ih zakačite automatski ste izgubili sav health. Neprijatelje možete da zakačite ako ne stignete da ih ubijete na vreme. Običan kostur ili vampir vam oduzimaju jedno srce kad vas pipnu, dok stenčuga koju baca vukodlak oduzima dva.

Svaki dan imate nove ciljeve koji vam donose bonus novčiće i dijamante, a uglavnom su da skupite 3.000 novčića, pretrčite 4.000 metara ili ubijete 25 vampira. Bez obzira na to da li ostvarujete ove zadatke svejedno ćete svakog dana dobijati po jedan dijamant jer ste ušli u igricu, tako da relativno brzo možete da skupite dovoljno da kupite Mendi ili Juki ili dodatno unapredite kaluđericu koju već koristite.

 

Inspiracija – izvori:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frimastudio.RunAndGun

Aktuelan: