Napravite svoj strip

Ovo je članak za sve ljubitelje stripova.

Da li ste nekada želeli da napravite sami svoj strip, a da pritom ne izgubite puno vremena. Ako imate ideju sve što treba da uradite jeste da posetite sajt: http://stripgenerator.com/

Na ovom sajtu možete poprilično jednostavno napraviti svoj strip i podeliti ga sa drugovima. Potrebno je da se registrujete, mada postoji i mogućnost da napravite strip i bez registracije, kao anonimus. Postoji i dosta gotovih sličica tako da nećete morati sami da crtate svoje junake.

Ako nemate ideju i ne želite da pravite strip ovde možete pronaći mnogo drugih stripova koji su jako zanimljivi i kreativni.

Postoji i blog gde možete pročitati najnovije vesti vezane za Strip Generator. Ako se niste odmah snašli u pravljenju stripova, autori ovog sajta napravili su dosta tutorijala za početnike kako bi što brže i jednostavnije iskoristili ovaj servis i pokazali svoju kreativnost. Tutorijale možete pogledati ovde.

Strip Generator ima već oko 300 000 korisnika širom sveta i stripove na raznim jezicima. Postanite član i podelite vašu kreativnost i ideje sa drugima.

Inspiracija – izvori:

http://stripgenerator.com/

Aktuelan: