Nauči nove stvari o digitalnom marketingu na stručnoj praksi u Budimpešti!

Global Talent program -  program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u  inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti marketinga u Mađarskoj.

 

Stručne prakse iz oblasti marketinga nude jedinstveno profesionalno iskustvo u ovoj oblasti. Ova praksa održava se u Budimpešti, u trajanju od 52 nedelje.

Student će biti zadužen za lokalizaciju veb-sajta, ne samo prevod na svoj jezik, već je potrebno da se razumeju problemi sa kojima se suočavaju mala preduzeća. Takođe, student će raditi na implementaciji i unapređivanju CRM; zajedno sa pay-per-click (PPC) timom experata, kreiraće i kontinuirano optimizirati lokalne Google AdWord i Facebook kampanje. Praktikant će takođe biti zadužen za lokalizaciju relevantnih blog članaka i kreiranje novih koji svojim sadržajem odgovaraju lokalnoj realnosti. 

 

Potrebne veštine: Internet User Skills, PC User Skills, Marketing / Selling skills, Presentation skills, Leadership skills, Project Management.

Radno vreme prakse je ponedeljak-petak 08-16h, a student bi bio plaćen 600 USD mesečno, što je određeno u visini proseka države u kojoj ste na praksi.​

 

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ove, pošalji svoj CV na e-mail globaltalentsef@gmail.com  i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

 

Neophodni uslovi za učešće:

- Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole

- Odlično poznavanje engleskog jezika (češki jezik je poželjan)

- Posedovanje prezentacionih i komunikacionih veština i rada na računaru

- Posedovanje iskustva u radu u oblasti marketinga I odnosa sa javnošću.

 

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu veb stranicu gt.aiesec.org.rs ili Facebook stranicu.

 

Aktuelan: