Naučite veštine samoodbrane

U školskoj sali u utorak 28.5.2013. godine od 15:00h održaće se prezentacija veštine samoodbrane. Svi studenti su pozvani, a prezentacija je potpuno besplatna. Samoodbranu će demonstrirati majstor Dragoljub Noveski, tvorac stila Aikido No Me.

Možda niste znali ali i naši studenti su učenici majstora Dragoljuba Noveskog i oni će zajedno sa njim prezentovati ove veštine.

Stupili smo u kontakt sa Vladimirom Cvetkovićem, koji je jedan od organizatora ovog događaja i evo šta je on rekao o sutrašnjem događaju:

 

 

"Studenti ce moci da vide klasičnu samoodbranu - loše stvari se dešavaju svakog dana na ulicama, pa i u samom domu. Ovo je neka demonstracija samoodbrane od različitih napada koji se uglavnom dešavaju

Moja zamisao je da to bude u okviru Visoke ICT škole kao kurs ili kao sport ili rekreativno - podržali su me profesori i kolege koji su čuli za to i sada organizujemo demonstraciju da biste to videli. Posle toga ićiće i kratka anketa.

To ne bi trebalo nista da kosta ako bude organizovano, jer moj cilj je da nekome (koliko god to mogu) prenesem najosnovnije znanje samoodbrane i nije mi cilj da uzimam novac za ovo, niti da reklamiram svoj klub i stil.

Ako se sve to osposobi, Boze zdravlje, svako ko je imao iskustvo sa borilačkim vestinama moći će da pokaze i to šta je on naucio itd, tako da bi trebalo da bude dosta onako 'otvoren' i 'slobodan, opušten' kurs

Ako želite dođite i vi sutra da vidite šta smo pripremili."

Tags: 
Aktuelan: