Ne možete da zakačite privezak za moblini telefon?

Možda vam se nekad dogodilo da kupite novi telefon i ubrzo shvatite da ne postoji mogućnost da na njega zakačite privazak. Verovali ili ne ženskom delu populacije ovo predstavlja veliki problem. Navešćemo vam neke telefone koji ovu mogućnost ne poseduju, kao i trikove kako da ipak okačite vaš privezak iako to nije predviđeno.

Svetsko ali i domaće tržište preplavljeno je privescima za telefone. Cena ovih privezaka veoma varira ali čak i za male pare možete ostaviti na neki način svoj pečat na nezgrapne telefone.

Neki od poznatijih telefona koji ne poseduju mesto za kačenje priveska su popularni Samsung Galaxy S4 i Samsung Galaxy S3 mini.

Verovali ili ne, čak ni iPhone ne poseduje mesto za kačenje priveska tako da vam to može biti jedan od razloga zašto niste dali 400 evra za telefon. Međutim, korisnicima ovih telefona izgleda da je ova mana veoma smetala pa se na tržištu pojavila alatka koja rešava problem.

Reč je o maloj samolepljivoj kukici koju možete zalepiti blio gde na telefon i kroz nju provući vaš privezak. Zove se "O-ring" i košta 3,99 dolara. Osim za mobilne telefone O-ring možete koristiti i na tabletima i drugim sličnim uređajima.

Nismo sigurni da ovu spavicu možete kupiti u nekoj domaćoj radnji pa vam ostaje mogućnost da gurnete privezak ispod same maske. Isto tako možete kupiti gumiranu zaštitnu futrolu za vaš telefon i gurnuti privezak ispod nje ili iglom napraviti dve rupice na futroli i provući privezak.

 

Inspiracija - izvori:

http://www.ladiesgadgets.com/wp-content/uploads/2009/03/swarovski-cell-phone-charms-in-the-super-nature-collection.jpg

http://d30v6f8vjq0mns.cloudfront.net/images/500xblank/MISC-O-RING.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8460/7942695242_dd1572b284_z.jpg

Aktuelan: