Neka igre počnu!

Belgrade Gaming Festival, jedno od najvećih dešavanja ovog tipa u regionu, odvija se  od 8. do 11. novembra 2013. godine (od 10 do 22 časa) u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

U petak 8. novembra počeo je najveći broj turnira, u kojima se prijavljeni timovi iz celog regiona i ostatka Evropa takmiče u igrama Dota 2 i Counter Strike: Global Offensive (finale oba turnira su zakazana za nedelju 10. novembra).

Učesnici turnira će imati priliku da se takmiče na više od 70 računara opremljenih ultra brzom Kingston HyperX memorijom, MSI GeForce GTX 650 Ti grafičkim kartama kao i CM Storm gejming opremom.

Ovi računari će biti na prodaju po sledećim cenama:

Redovna cena     69.990 RSD

Akcijska  cena   64.990 RSD

Preorder cena   59.990 RSD

U ponedeljak 11. novembra je slobodan dan za sve zainteresovane posetioce i igrače koji će moći da se oprobaju u svim turnirskim igrama, kao i mini turnire u igrama za najmlađe.

Tokom celokupnog trajanja festivala, na galeriji Mikser House-a će se održavati turniri u igrama: Warhammer, Yu Gi Oh!, Magic the Gathering, Lego Chima, Beyblade, Monopoly i Settlers of Catan.

Nagrade za pobednike su sledeće:

Takođe, jedan od sponzora, Gigatron, pripremio je posebne popuste na gejming opremu koji traju do završetka festivala, tako da je to odlična prilika za one koji su planirali da sebe časte novim mišem, monitorom ili čak računarom. Popusti vam mogu doneti uštedi od dve do 12 hiljada.

 

Inspiracija – izvori:

http://mikser.rs/vesti/2-breaking-news/165-belgrade-gaming-festival-od-8.-do-11.-novembra-u-mh/

https://www.facebook.com/BelGameFest

http://www.gigatronshop.com/info/gaming_festival-311

Tags: 
Aktuelan: