Nova generacija grafike

Sada kada se pojavljuje mnoštvo stvari sledeće generacije, od konzola do monitora, bilo je samo pitanje vremena kada će se pokrenuti priča o grafici sledeće generacije. Činjenica je da će nam likovi u igricama uskoro ovako izgledati, a pitanje je samo kada će se tačno to desiti.

Kada je Epic Games prošle godine prikazivao kako bi izgledala grafika njihovog novog endžina Unreal Engine 4, to je delovalo kao daleka budućnost. Ove godine su na konferenciji u San Francisku prikazali kako to stvarno funkcioniše i prisutni su bili fascinirani. Ako vam kažemo da je ovo što ćete videti grafika koja će se koristiti na novim Sony-jevim i Microsoft-ovim konzolama, verovatno ćete i vi biti oduševljeni:

I Activision je otkrio kako će njihova verzija grafike sledeće generacije izgledati i moramo vam priznati da su rezultati stvarno impresivni. Ono što je takođe zanimljivo je da postoji mogućnost da će ovako izgledati novi Call of Duty: Ghosts, koji izlazi krajem ove godine.

U svakom slučaju nas očekuje zabavna godina što se igara tiče, jer izgleda da je svaki momenat napredovao, od same platforme, pa do toga kako glavnom liku izgleda kosa. Još samo da nas sačekaju priče podjednako dobre kao grafika i zabava može da počne!

 

Inspiracija – izvori:

http://gamerant.com/activision-next-gen-call-of-duty-screenshots

http://www.forbes.com/sites/davidthier/2013/03/29/epic-shows-off-next-gen-graphics-with-a-new-unreal-4-demo

Aktuelan: