Odbojkašice Visoke ICT škole nastavljaju niz pobeda

Naime, posle dominantne pobede nad ekipom Šumarskog fakulteta, odbojkašice Visoke ICT škole nastavljaju niz pobeda u drugom kolu Druge univerzitetske lige za odbojkašice iz grupe B, pobedivši devojke iz Visoke ITS škole.

Utakmica drugog kola univerzitetske lige za odbojkašice iz grupe B, koja se odigrala između  Visoke ICT i Visoke ITS škole, završena je rezultatom  2:0 ( 25:15, 25:22 ) u korist naših devojaka sa Visoke ICT škole.

U sam start utakmice devojke iz Visoke ITS škole ušle su zantno oštrije i sigurnije. Dok je na samom početku napad naših  naših devojaka bio nešto lošiji, Vukovićeva preokreće stvari svojim sjajnim  servisima. Ona je, sa čak pet uzastopnih servisa znatno preokrenula rezultat u našu korist. Igra se znatno popravila i već u prvom  setu devojke Visoke ICT škole dobile su prvi set.

U drugom setu, dogodila se prava borba.

Obe ekipe bile su dobre i borile se do samog kraja. Tu neizvesnost prekinula je Brčovićeva povezavši tri uspešne akcije i samim tim povećala vođstvo za svoju ekipu. Na kraju, ključnu prednost našim devojkama donela je Mitrovićeva, da bi tačku na ovaj meč stavila Ivićeva za konačnih  25:22.

Naše devojke su se ovom pobedom izjednačile sa Matematičkim fakultetom na drugom mestu B grupe Druge studentske lige. S obzirom na mladi tim, puno dobre energije i pre svega dobrog starta, pitali smo našeg kapitena Ružicu Prijović: „Kako si zadovoljna ostvarenim rezultatima koje ste postigli do sada i šta očekuješ u daljem takmičenju?“

R. Prijović: „Načelno sam zadovoljna. Smatram da su greške iz igre prouzrokovane činjenicom da se članice ekipe ne poznaju. Tek od skoro igramo zajedno pa nam je potrebno još vremena da se uigramo. Nadam se da ćemo u nekoj od narednih utakmica pokazati igru na mnogo višem  nivou i nastaviti ovaj niz pobeda. Ipak ne mogu da ne pohvalim devojke koje su pokazale izuzetnu srčanost i predanost timu i ovom prilikom im čestitam na dosadašnjim uspesima.“

 

Tags: 
Aktuelan: