Odbojkašice Visoke ICT odnele još jednu pobedu

Posle sjajnih uspeha na ovogodišnjoj Elektrijadi naše odbojkašice su nastavile da nižu pobede, ovaj put u prvom i drugom kolu grupe V Univerzitetskog takmičenja za odbojkašice.

Naime, naše odbojkašice su se u prvom kolu susrele sa sa koleginicama sa Šumarskog fakulteta i odnele pobedu (25:23, 25:18). Naše odbojkašice su sjajno počele prvi set i već na polovini seta su vodile sa 14:5. Njihovoj sjajnoj igri doprineo je i niz grešaka koje su njihove protivnice napravile. Međutim u drugoj polovini seta su se probudile i njihove protivnice, naše devojke nisu posustale pa su uspele da izvuku set sa 25:23.

 Drugi set je krenuo dosta neizvesno jer je u prvoj polovini seta bilo 15:14 za naše odbojkašice. Već u drugoj polovini seta su polazale zašto su najbolje i savladale su protivnice sjajnom serijom poena. Rezultat je bio 25:18, što nam omogućava pobedu od 2:0. Najefikasnije u našoj ekipi bile su Tamara Jovanov, Markovićeva i Mitrovićeva.

U okviru drugog kola dočekale su koleginice sa Matematičkog fakulteta, posle velike borbe u tri seta odbojkašice Visoke ICT odnele su pobedu od 2:1. Prvi set počele su sjajnom igrom i odnele pobedu od 25:11, čime su znatno sigurnije ušle u drugi set.

Drugi set je tekao kao i prvi, naše odbojkašice su odmah stvorile prednost, međutim njihove protivnice su uspele da smanje razliku i povedu, održale su prednost do kraja seta i set se zavšio rezultatom 25:19 u korist Matematičkog fakulteta. Treći set se odvijao dosta napeto jer je razlika u poenima bila sve vreme mala, ipak naše odbojkašice su uspele da savladaju i ovu ekipu rezultatom 25:12, u setovima 2:1. Najefikasnija u ovom meču ponovo je bila Tamara Jovanov, kapiten ekipe Visoke ICT sa 12 poena, zatim Jelena Stanaćev sa 8 poena, Milica Marković sa 6 poena.

Ekipu čine: Jovanov, Pijović. Stanaćev, Marković, Stojanović, Mitrović, Stanković, Petković, Petrović i Korugić.

Ekipa ICT časopisa čestita odbojkašicama na odličnim rezultatima.

 

Inspiracija – izvori:

sportindeks.rs/greske-dosle-glave-sumarskom-fakultetu

sportindeks.rs/i-k-t-bolji-od-matematickog-fakulteta 

Tags: 
Aktuelan: