Online zamena za Photoshop

Potrebno vam je da brzo prilagodite neku sliku vašem sajtu a nemate instaliran Photoshop. Predstavljamo vam Splashup.

Splashup je online alat za preradu slika. Sličan je Photoshop-u i pomoću njega možete brzo i jednostavno prilagoditi neku sliku vašim potrebama. Dozvoljava vam da radite na nekoliko fotografija u isto vreme i čak možete dodavati i filtere na vaše slike.

Možete otvoriti nalog i čuvati slike na kojima ste radili tako da više niste ograničeni na jedan kompjuter i sve što vam je potrebno je pristup Internetu.

 

Ako želite da preradite neku sliku sa društvenih mreža kao što su Facebook, Flickr, Picasa ili ste samo pronašli sliku na Internetu, ne morate je preuzimati na svoj računar već možete vrlo jednostavno izabrati društvenu mrežu i iz nje učitati sliku ili uneti link ka slici. Ako imate kameru na računaru možete se direktno slikati sa kamerom direktno u Splashup-u.

Izgled Splashup-a dosta podseća na programe za preradu fotografija. Postoji i mogućnost rada sa Layer-ima, kao i dosta filtera.

Splashup je idealan sajt za one koji žele da obrade svoje slike na brz i jednostavan način i naravno sve je potpuno besplatno.

Inspiracija – izvori:

http://www.splashup.com/

Tags: 
Aktuelan: