Plaćena sturčna praksa u Budimpešti u IT oblasti

Global Talent program -  program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u  inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti IT-a u Budimpešti, Mađarska.

Stručne prakse iz oblasti IT-a nude jedinstveno profesionalno iskustvo u ovoj oblasti. Ova praksa održava se u Mađarskoj u perodu od 26 do 52 nedelje.

 

Ako želiš da radiš u internacionalnom timu, naučiš da radiš precizno pod pritiskom i razviješ sebe, ova kompanija ti nudi takvu mogućnost. Student bi bio zadužen za pretraživanje web sajtova klijenata, traženja grešaka, mesta za popravljanje i unapređivanje vizuenog identiteta i kontenta sajta i sam rad na unapređivanju tog istog sajta. Pomagaće klijentima komapanije da se što više okrenu potrošačima, pojednostave svoje sajtove i potrošačima na jednostavan način objasne kako da reše svoje probleme bez znanja programera. Neka od dnevnih zaduženja bi bilo nadgledanje Software Drivers performance, kao i stranice proizvoda, da bi se postarali da navigacija, sadržaj i sve ostalo funkcioniše normalno; izveštaj o IT, Software Driver ili operacionim problemima i pronalaženje načina za njihovo rešavanje; testiranje novih proizvoda i sajtova.​

Potrebne veštine: MacOS, AndroidiOS, Client Servicing Skills, PC User Skills, Mac User Skills, Internet User Skills, Software Development Frameworks

Radno vreme: 09 – 17h, mesečna plata 610 USD $, što je u skladu sa mesečnim primanjima u zemlji u kojoj student obavlja praksu.

Ukoliko želiš da se prijaviš za ovu praksu i informišeš o daljem procesu učešća na istoj, možeš da pošalješ CV na mail globaltalentsef@gmail.com i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

- Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera;

- Odlično poznavanje engleskog jezika;

- Posedovanje komunikacionih veština i rada na računaru;

- Posedovanje iskustva u radu u oblasti IT-a (poželjno je i znanje marketinga).

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu www.globaltalents.rsili Facebook stranicu.

Aktuelan: