Pošaljite poruku nekome koja će se uništiti čim je pročita

Novi dodatak za Chrome i ostale browser-e zove se OTR i omogućava korisnicima da pošalju poruke ostalim korisnicima koje će se uništiti nekoliko sekundi nakon što ih neko pročita. Ovaj dodatak je napravio Lamplighter Games, kompanija koju su napravila dva brata sa željom da ugrade Snapchat u  browser-e. Iako je OTR izbačen pre neki dan, već ima ogroman broj korisnika.

Za one koji nisu upoznati, Snapchat omogućava korisnicima da šalju jedni drugima slike, koje imaju kratak životni vek, odnosno obrišu se čim ih korisnik kome su poslate pogleda. Braća Minkstein, vlasnici kompanije Lamplighter Games, želeli su da unaprede browser-e sa Snapchat-om pa su kreirali OTR dodatak.

 

Za sada dodatak podržavaju Google Chrome, Mozilla Firefox i Internet Explorer, kao i Yammer App Store. Kada se instalira potrebno je samo registrovati se i možete odmah početi sa slanjem vaših slika i poruka.

Interfejs ima tri dugmeta. Jedan za kontakte, drugi za slanje slika i treći za slanje poruka. Kontakte možete dodati preko korisničkog imena ili e-mail adrese.

Sve poruke koje primite biće dostupne dok ne kliknete na njih. Kada se otvori poruka, pokreće se tajmer i kada istekne nekoliko sekundi, poruka se briše zauvek.

Pogledajte video snimak kako izgleda OTR dodatak:

Naravno ništa nije sigurno i niko vam ne garantuje da će se poruka sigurno izbrisati. Uvek postoji mogućnost da se Snapchat poruka sačuva, ako se neko dovoljno potrudi, ako ništa uvek možete uslikati ekran.

Inspiracija – izvori:

http://www.slashgear.com/

http://media.thedenverchannel.com/photo/2013/02/25/Snap%20Chat%20Photo_1361821415843_378539_ver1.0_320_240.png

http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEyLzEyLzE3LzIyL1NuYXBjaGF0Xzg0dTYwL...

Tags: 
Aktuelan: