Pokloni za onog posebnog gika u vašem životu

Praznici dolaze! Ukoliko vam ništa još ne pada na pamet predložićemo vam nekoliko stvari kojima biste mogli obradovati stvarno posebnu osobu u vašem životu (toliko posebnu da niko ne može da joj smisli poklon).

Ništa ne opisuje zaluđenika tako dobro kao činjenica da stalno čita. Kupite svom prijatelju jedno od ovih papirnatih čuda i sigurno nećete pogrešiti – ima toliko knjiga da ih nijedan zaluđenik nije sve pročitao.

Bez obzira na to da li je vaš prijatelj zaluđen stripovima ili filmovima, mogu se naći specijalna kolekcionarska izdanja Betmen trilogije ili prva tri dela Zvezdanih ratova, i sve to u divnih 1080 piksela.

Iako većini ljudi nije toliko stalo do aplikacija gikovi su još od samog početka Zvezdanih staza čekali da se dočepaju pametnih telefona i njihovih fantastičnih mogućnosti. Ukoliko vam je stvarno mnogo stalo do tog gika, obradujte ga futurističkim telefonom.

Ne morate biti naučnik da biste znali da je gikovima stalno hladno. Zato ih častite klasičnom opremom gikova: šalom sa čudim šarama, debelim rukavicama ili toplim džemperom.

Nema boljeg načina da nekome pokažete da vam je stalno od toga da im napravite praznične grickalice. Zamislite oduševljenje vašeg gika ako kolačiće uradite u obliku likova iz njegove omiljene serije/filma/igrice.

Nadamo se da su vam ovi saveti pomogli, a ukoliko nisu, zapamtite: najbolje ideje za poklon dolaze od srca. Vaš gik će sigurno pasti na tu foru.

 

Inspiracija – izvori:

http://www.dorkly.com/article/57578/top-10-gifts-for-the-nerd-in-your-life

http://www.nerdglaze.com/2013/12/10/event-horizon-10-amazing-nerd-holidays-in-2014/

Aktuelan: