Poslodavci o nama: izvršni direktor BexExpress-a

"Naglasio bih ovde posebno da sve naše kolege koje su preporučene od svojih profesora, su ispunile sva očekivanja, ne samo profesionalna, nego i ljudska, jer pre svega je bitno biti dobar čovek pa zatim i stručnjk. Na svemu ovome, jedno veliko hvala profesorima na dobrim preporukama.

I na kraju,radujem se svakom našem susretu, jer izrodi uvek nešto lepo." :)

Bexexpress se može pohvaliti veoma lepom obostranom saradnjom sa Viskom ICT Školom, odnosno sa SP Poštansko-logistički sistemi (nekada SP Poštansko-bankarske tehnologije).

Saradnja se ogleda u više tačaka, ali osnovna saradnja je u razmeni znanja i primeni istog kako u našim svakodnevnim poslovima, tako i u osvežavanju nastavnog plana u školi, pre svega iskustvima iz prakse.

Konkretni primeri u ovome su bivši studenti škole, a sada naše kolege, kojih je 7 u našem timu na odgovornim pozicijama, od pozicija zaposlenih u logistici, odeljenja za brigu o klijentima, do rukovodilačkih pozicija.

Benefiti koje je Bexexpress dobio zapošljavanjem kolega sa Visoke  ICT škole su sledeći:

  1. Lako uvođenje u posao, jer poseduju znanja koja su ključna za naš posao,
  2. Nema fluktuacije, jer mladi stručnjaci koji poseduju adekvatna znanja, ne odustaju na prvim preprekama, već svojim znanjima i ličnim kvalitetima istrajavaju i savladavaju posao,
  3. Nove ideje, nova energija, koja je rezultat škole koju su završili,
  4. Dobar kadar. Naglasio bih ovde posebno da sve naše kolege koje su preporučene od svojih profesora, su ispunile sva očekivanja, ne samo profesionalna, nego i ljudska, jer pre svega je bitno biti dobar čovek pa zatim i stručnjk.

Na svemu ovome, jedno veliko hvala profesorima na dobrim preporukama.

I na kraju,radujem se svakom našem susretu, jer izrodi uvek nešto lepo.

 

Zoran Zagorac

Izvršni direktor, BexExpress

Tags: 
Aktuelan: