Programi i prakse

Unapredite svoja znanja i veštine! Iskoristite sjajnu priliku da steknete neophodno radno iskustvo i naučite nešto novo! :)

Centar za poslovne treninge u okviru projekta "Prediktivno zapošljavanje mladih", poziva Vas da se prijavite na konkurs, preuzmete inicijativu, budete svoji i kreirate sami svoju budućnost!

Prijavi se na sajtu http://www.poslovnitrening.rs/, konkurs je otvoren do 16. januara 2019. godine.

(https://www.najstudent.com/programi-za-studente/novi-poziv-za-projekat-prediktivno-zaposljavanje-mladih-5668)

 

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima završnih godina i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući bogato iskustvo koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

(https://www.najstudent.com/aiesec-global-talent)

 

Praksa u kompaniji Adria Media Group u oblasti grafičkog dizajna: cilj ove prakse je da kandidat koji uspešno prođe sve faze programa može da obavlja poslove junior dizajnera kako za medijsko izdanje tako i za potrebe oglasnih rešenja u marketinškim kampanjama.

Mentor u toku ovog stručnog usavršavanja je dodeljeni dizajner/prelamač, koji prati realizaciju plana i programa prakse za dodeljenog prkatikanta a svaki praktikant u toku tromesečne prakse prima inidividalno ili grupno obuku i povratne informacije od relevantnih mentora uključenih u program praksi: Art Director-a, šefa preloma dnevnog izdanja, senior prelamača i dizajnera i menadžera iz marketing tima.

Rok za konkurisanje je 31.01.2019. godine.

(https://www.najstudent.com/prakse/graficki-dizajner-1584)

 

 

Izvor:

https://www.najstudent.com

Aktuelan: