Promotivni čas kapuere angole u Visokoj ICT školi

U petak, 8. februara održaće se promotivni čas kapuere angole u Visokoj ICT školi. Čas će početi u 18.00 h u sali za fizičko i namenjen je studentima Visoke ICT kao uvodni čas za ovu novu aktivnost u Školi. Obuhvatiće predstavljanje veštine, učenje osnovnih pokreta, kao i osnovnih elemenata muzike kapuere. 

kapuera angola

 Čas će voditi Stefan Živaljević, student Visoke ICT škole koji se bavi ovom veštinom već pet godina u okviru škole Capoeira Angola Belgrado

 
Pozivamo sve zainteresovane studente da nam se pridruže. Više informacija možete dobiti preko mejla stefan.zivaljevic.102.16@ict.edu.rs.
 
                                  Capoeira Angola Belgrado
 
Šta je kapuera angola?
 
Kapuera angola je afro-brazilska veština koja spaja pokret, muziku, ples i kulturu. Unapređuje motoričke veštine, koordinaciju i kondiciju. Takođe utiče na razvijanje samopouzdanja, koncentracije, strpljenja i timskog rada. Pored toga, igra kapuere vas uči kako da se bez pritiska suočite sa izazovima svakodnevnog života. Ovakvim aktivnostima se energija usmerava ka kreativnim veštinama i dobijate priliku da ispitate i razvijete svoja interesovanja i naklonosti ka aktivnom životu, muzici i kulturi.
 
 
Aktuelan: