Prvi put na virtuelnom sajmu zapošljavanja svi IT poslovi na jednom mestu

Na ovogodišnjem sajmu po prvi put naći će se IT kapsula gde će regionalne i lokalne IT kompanije izaći sa ponudom slobodnih radnih mesta za ovu struku. Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/.

Nove IT radnike u Srbiji će tražiti Nordeus, Infostud, P3 Communications, Sitel SBA, eFront, Comdata, Ubisoft, Global Engineering Technologies, Predstavništvo Joorney i Webcom / Callidus Cloud.
Sajam i ove godine posetiocima nudi dodatne aktivnosti: live chat sa poslodavcima po tačno utvrđenom rasporedu kao i Virtuelni Hakaton gde će programeri kroz rešavanje zadataka imati priliku da pokažu svoja znanja u programiranju.
Pored IT kapsule na sajmu će se naći još četiri tematske kapsule, HoReCa, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo, u kojima će i ostali posetioci sajma moći da potraže posao za sebe.
Tokom sajma posetioci će moći i fizički da prisustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici kompanija govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva.Na drugom panelu predstavnici IT sektora će diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Aktuelan: