R8 Audi (CSR Racing)

CSR Racing je trkačka igra za Android koja se nedavno pojavila na Google Play prodavnici. Preko 10 miliona korisnika instaliralo je ovu igru i s obzirom na ocenu 4,6 na Google Play prodavnici dopala im se.

Igra poseduje neverovatnu grafiku, besprekorno urađene najnovije automobile poput BMW M3, Audi R8 i mnoge druge.

Kroz trke osvajate novac kojim možete kupiti automobil ili nadograditi stari. Svojim vozilom upravljate menjanjem brzina i eventualnim gasom koji dodajete pri startu trke. Nema kontrole volana i gotovo da je igra ista kao i Drag Racing (nešto starija trkačka igra za Android ali sa dosta lošijom grafikom).

Igra zauzima 183MB. Neophodno je da na svom telefonu ili tabletu posedujete Android verziju 2.3.3 i noviju. Ranije ste ovu igru mogli igrati preko iPhone-a. Besplatna je mada postoje i posebni poeni koje možete kupiti i tako ubrzati igranje kupovinom boljih automobila kao i u skoro svim igrama.

Zbog odlične grafike ova igra bi mogla da koči na vašem telefonu ukoliko ne posedujete dovoljno slobodne memorije na telefonu (minimum 100MB) ili imate stariji mobilni telefon. Zbog ovog postoje brojne negativne kritike na Google Play prodavnici.

Ipak se mora odati priznanje dizajnu kao i modelima automobila koje igra poseduje. Navešćemo samo neke: Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mini, McLaren, Pagani, and Nissan; incl. Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 i još par iznenađenja.

 

Inspiracija - izvori:

https://Play.google.com/store/apps/details?id=com.naturalmotion.csrracing

Aktuelan: