Samsung Galaxy Tab 3 Kids posebno dizajniran za vaše dete

Samsung Electronics lansiraće novi tablet posebno napravljen za decu, sa edukativnim aplikacijama i bezbednosnim funkcijama.

Kako se navodi u obaveštenju, Samsung Galaxy Tab 3 Kids će imati posebno instalirane aplikacije sa novim konceptom dečije prodavnice (Kid’s store), usmerenim ka edukativnom programu za decu. Sadržaji koji su već instalirani u uređaju obuhvataju obrazovne aplikacije, zabavne aplikacije, aplikacije za elektronske knjige i igrice.

Tablet, kao jedna od najpraktičnijih opcija, omogućava da roditelji postave vreme za koje će se tablet isključiti, čime obezbeđuju vremensko ograničenje korišćena tableta. Tablet će moći da se upali tek kad roditelji ukucaju šifru. Takođe mogu pomoću Application Manager opcije za kontrolu aplikacija da odaberu aplikacije kojima će njihova deca imati pristup.

Sa dvostrukim procesorom od 1,2GHz, 1GB RAM-a, zadnjom kamerom od tri megapiksela i prednjom od 1,3 megapiksela, Samsung Galaxy Tab 3 Kids ima snagu i performanse koje očekujete od Samsung Galaxy tablet uređaja.

 Pored toga, uz ovaj uređaj je dostupno i kućište za decu. Kućište ima C Pen stilus uređaj sa odgovarajućom drškom koja se lako hvata, tako da deca mogu da crtaju, a da ne ostavljaju tragove po drugim površinama u kući.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids će biti dostupan u Koreji početkom septembra, a potom i širom Kine, Evrope, SAD, Afrike, Južne Amerike i Jugoistočne Azije u septembru.

 

Inspiracija – izvori:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/tehnologije/aktuelno.236.html:451099-Samsung-Galaxy-Tab-3-Kids-posebno-dizajniran-za-decu

Tags: 
Aktuelan: