Selfikon – nova društvena mreža koja osvaja svet

Ukoliko volite da slikate selfije, pratite druge i uživate u deljenju selfija sa prijateljima onda je Selfikon prava društvena mreža za vas.

Selfikon je aplikacija koju su kreirali mladi srpski programeri. Aplikacija je aktivna od oktobra 2015. godine.

Namenjena ljubiteljima selfi fotografija koje se mogu lajkovati, deliti, komentarisati i pretraživati po haštegovima. Preko „search“ opcije možete stupiti u kontakt sa ljudima iz drugih zemalja koji su slični vama i nastaviti kontakt sa njima preko četa.

Iako je Selfikon relativno nova aplikacija na tržištu, ona je do sada preuzeta više od 10.000 puta i ocenjena sa 4,2 na Play Store.

Za sada je dostupna za Android i Apple uređaje, ali uskoro će biti dostupna i za Windows telefone. Bitno je da aplikacija radi savršeno, bez ikakvih bagova.

​Korisnici aplikacije su uglavnom mladi ljudi koji uživaju u pravljenju i deljenju selfija. Upravo zbog toga što nudi komfor i veliki broj korisnih alata, Selfikon je postao brzorastuća društvena zajednica koja ima za cilj da osvoji ceo svet.

Iskoristili bismo priliku da ukažemo na bitnu razliku u odnosu na Instagram, a to je podatak da se lajkovi po haštegovima posebno sabiraju.

Ova opcija će najviše značiti onima organizuju takmičenja gde je pobednik onaj koji postavi određen hašteg na sliku. U jednom haštegu će imati broj lajkova samo za taj hašteg, za drugi hašteg drugi broj lajkova i tako redom. Na ovaj način se stvara sigurnost da će biti organizovano fer takmičenje.

Na selfikonu se često  organizuju selfie takmičenja gde je pobednik onaj koji sakupi najviše lajkova na određenom haštegu.

Otvorite: https://www.facebook.com/selfikonApp i informišite se o selfie takmičenjima, kao i svim ostalim informacijama vezanim za razvoj Selfikon aplikacije.

I na kraju drage naše kolege, na Selfikonu možete pronaći samo i isključivo selfije. Osećajte se slobodno da podelite svoj selfi na društvenoj mreži koja nudi upravo to. Neprestano kačenje selfija više nikome neće smetati. Naprotiv, što više selfija – to je veća zajednica.

Zato ne časite časa, već pohitajte, preuzmite aplikaciju na vaše telefone i uživajte u novoj društvenoj zajednici - Selfikon!!!

.

Tags: 
Aktuelan: