The Sims 4

Saznajte koje su to nove mogućnosti četvrtog dela ove neverovatno popularne igrice koja izlazi početkom sledeće godine, 14 godina nakon što se pojavio prvi Sims.

Sims je prvi put pušten u prodaju u februaru 2000. godine, kao strateška simulacija života. U tih nekoliko godina od kad se prvi Sims pojavio verovatno ne postoji osoba sa računarom koja nije bar pokušala da igra ovu igru.

Posle prvog dela i njegovih sedam dodataka, 2004. godine pojavljuje se i Sims 2. Ova poboljšana verzija Simsa je izbacila 8 dodataka, kao i 10 stuff paketa koji su igračima dali mogućnost da žive u stanu, imaju ljubimca, krenu na univerzitet ili da novim stvarima opreme dnevnu sobu ili svoju garderobu.

Zatim se 2009. godine pojavio Sims 3 koji je izazvao oduševljenje kod igrača: svom Simu ste mogli da odredite lične osobine i detaljnije utičete na fizički izgled. Do sada se pojavilo 11 dodataka i 9 stuff paketa koji su mogli da vam poboljšaju igračko iskustvo, ali sve to bledi u poređenju sa onim što nam Sims 4 nudi.

Po onome što su Maxis i EA do sada najavili vaši Simovi će biti realniji i pametniji nego ikada, uz mogućnost određivanja inteligencije i emotivne osetljivosti. Inteligencija će između ostalog uticati na mogućnost multitaskinga, što je još jedna novina u Simsu. Na emocije će, kao i do sad, uticati razne stvari, od suseda do nameštaja.

Takođe ćete imati nove opcije za podešavanje fizičkog izgleda Sima, mnogo realnije žurke sa DJ-evima, otvorene restorane i nov nameštaj.

Još jedna novina je to da iako će Sims 4 u mnogome biti poboljšana verzija prošlog Simsa biće i mnogo prilagođeniji računarima, tako da će gotovo svako moći da ga instalira i igra. Predstavnici Maxisa su na Gamescomu pre tri dana najavili ovu opciju, uz pojašnjenje da ne može svako imati napredan računar, a da oni hoće da obezbede da što više ljudi doživi novi Sims na pravi način.

 

Inspiracija – izvori:

http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_4

http://www.thesims.com/the-sims-4

http://www.gamespot.com/gamescom/maxis-sims-4-will-run-better-on-lower-end-machines-than-sims-3-6413584/

Aktuelan: