Stekni praktično iskustvo - usavršavaj se u inostranstvu

Svesni smo svi toga da danas, nažalost, samo diploma završenog fakulteta ili više škole ne znači mnogo. Diplomu imaju mnogi, a radnih mesta je sve manje. Šta nam preostaje kako bismo se jednog dana izdvojili iz mase mnogobrojnih diplomaca? Samo lično angažovanje i usavršavanje van školskih klupa. Sada je pred nama prilika da to iskustvo steknemo radeći u zanimljivom okruženju, koje će podsticati razvijanje naših sposobnosti, proširiti naše mogućnosti i otvoriti nam mnoga vrata poslovnog sveta koji je pred nama.

Global Talent je internacionalni program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu u okviru studentske organizacije AISEC koji pruža mogućnost svim mladim i ambicioznim ljudima da sva teorijska znanja koja su ​stekli za vreme studiranja sada primene u praktičnom i stimulativnom okruženju, pritom usavršavajući svoje poznavanje stranog jezika.

Ovaj program nam pruža mogućnost da „pokupimo“ sve trikove od svetski priznatih stručnjaka i da iskusimo nešto potpuno novo – život i rad u novom okruženju, novoj kulturi, među potpuno nepoznatim ljudima.

Za program se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih ili master studija, kao i postdiplomci koji imaju želju i volju da usavrše svoje sposobnosti. Prakse traju 3-18 meseci i plaćene su na mesečnom nivou, u visini prosečne plate u zemlji boravka.

Global Talent prakse obuhvataju tri oblasti: Edukacija, Marketing i Informacione tehnologije. U okviru njih možete sticati nova znanja iz oblasti internacionalnog marketinga, istraživanja tržišta, veština prodaje, edukacije i predavanja jezika, novih metoda rada iz oblasti informacionih tehnologija. Na raspolaganju vam je veliki broj različitih pozicija i radnih mesta u Rusiji, Turskoj, Kini, Indiji, Poljskoj, Češkoj, Nemačkoj, Mađarskoj i mnogim drugim zemljama.

Vrlo jednostavno možete pretražiti dostupne prakse i pronaći onu koja vama najviše odgovara iz oblasti u kojoj želite da usavršavate svoja znanja i sposobnosti. Nakon toga vam preostaje samo da se prijavite, ostavite svoje podatke i sačekate da vas kontaktiraju i obaveste o svim daljim pojedinostima.

Spremni ste za svoju Global Talent avanturu!

Učesnici ovog programa kao najzanimljivije i možda najvažnije ističu baš to – ulazite u nešto potpuno novo, potpuno nepoznato, ne znate gde ste krenuli, ne znate gde ćete stići, ali jedno je sigurno, vraćate se kao neko potpuno drugačiji, spreman za svoj sigurni posao ovde!

Globalna perspektive, veliki obim mogućnosti, usavršavanje stranog jezika, upoznavanje jedne nove kulture, život i rad u novom i zanimljivom okruženju, veliki iskorak iz svoje sigurne zone (što je neophodno za uzbudljiv i ispunjen život), proširivanje svoje mreže kontakta – da li je sve ovo dovoljno da se već sada prijavite?

 

 

Izvori:

http://www.ogledalo.rs/global-talent-program-internacionalnih-praksi/

http://opportunities.aiesec.org/programmes/GT?earliest_start_date=%222017-3-6%22

http://www.najstudent.com/aiesec-global-talent?utm_source=mejling_lista_najstudent&utm_campaign=prakse_konkursi_studentski_programi_2017-02-28&utm_medium=istaknuti_programi

http://aiesec.org.rs/mladi/global-talent

 

 

 

Aktuelan: