Stekni prvo radno iskustvo kao PHP Software developer u Hamburgu!

Global Talent program – program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti software development-a u Nemačkoj.

 

Stručne prakse iz oblasti IT-ja nude jedinstveno profesionalno iskustvo u ovoj oblasti. Ova praksa održava se u mladoj i inovativnoj start-up kompaniji Absolute Software u srcu Hamburga, u trajanju od 24 nedelje.

Od praktikanta se zahteva poznavanje PHP i on bi bio odgovoran za programe u razvoju bazirane na PHP-u. Radeći na kompleksnim zadacima student će proširiti svoje znanje na polju PHP, a ovo je izvanredna prilika da upozna strukturu, rad i život nemačke start-up kompanije iznutra. Student će raditi i razvijati svoje veštine u internacionalnom timu sa ostalim studentima iz različitih zemalja.

Radno vreme je od ponedeljka do petka 09-17h. Student bi bio plaćen 1070 USD mesečno, što je određeno prema standardu mesečnih primanja države u kojoj je student na praksi.

 

Neophodni uslovi za učešće:

- Student završne godine fakulteta/više škole/mastera u oblasti kompjuterskih nauka

- Odlično poznavanje engleskog jezika

- Posedovanje znanja u IT sektoru

 

Potrebne veštine - odlično poznavanje PHP (poželjno i C# i .net)​

 

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ove, pošalji svoj CV na mail globaltalentsef@gmail.com i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

 

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu veb stranicu gt.aiesec.org.rs  ili Facebook stranicu.

Aktuelan: