Studenti o nama: Biljana Lazarević

Najbolje je to što i nakon završetka škole, možete da sarađujete sa profesorima, nadograđujete znanje i razmenjujete iskustva.

Pozdrav,

Moje ime je Biljana Lazarević i jedan sam od bivših studenata Visoke ICT škole.

Posle završene Srednje ekonomske opredelila sam se za Visoku ICT školu, smer PBT (Poštanske i bankarske tehnologije) i stekla zvanje strukovni inženjer saobraćaja.

Dokaz o zapošljavanju i efikasnosti ove škole je taj što sam se zaposlila odmah nakon završetka studija u kompaniji D Express, najsigurnijoj i najperspektivnijoj kurirskoj službi koja obavlja prijem, prenos i isporuku pošiljaka. Počela sam sa radom kao operater u call centru, zatim rešavala reklamacije i trenutno sam na poziciji saradnika u prodaji.

Ova škola takođe omogućava dosta praktičnog rada a jedan od njih je i praksa u pomenutoj kurirskoj službi preko koje sam i dobila posao. Profesori u ovoj školi su zaista sjajni, uvek spremni da pomognu, dostupni za svoje studente i bilo kakav vid konsultacije u svakom trenutku. Saveti i znanje koje sam dobila od njih veoma su mi značili u praksi.

Najbolje je to što i nakon završetka škole, možete da sarađujete sa profesorima, nadograđujete znanje i razmenjujete iskustva.

Profesori Visoke ICT škole su svesni promena koje donosi način funkcionisanja savremenog sveta i činjenice da se na učestalost dešavanja iz dana u dan mora odgovoriti svakodnevnim inovacijama.

Na kraju, mogu sa odgovornošću da tvrdim da su i studenti koji izađu iz ove škole zaista kompetentni na tržištu rada i u kompanijama u kojima se zaposle, da iz škole nose potrebu za napretkom i daljim usavršavanjem, te da im je zagarantovana svetla budućnost. :)

Tags: 
Aktuelan: