Studenti o nama: Danijela Mladenović

Šta su to sjajni studenti Visoke ICT škole imali da kažu o smeru Poštansko-logistički sistemi?

 

Što se tiče efikasnosti školovanja, govori podatak da sam se zaposlila odmah nakon završetka studija u struci. Radim u Platnoj instituciji VIP Sistem i na poziciji sam stručnog saradnika platnog prometa. Znanje koje sam ponela iz škole bilo je presudno u samom startu.

Zdravo svima,

Ja sam Danijela Mladenović i bivši sam student Visoke ICT škole. Izabrala sam smer na osnovnim studijama Poštanske i bankarske tehnologije, a za specijalističke studije sam se odlučila za Saobraćajno inženjerstvo. Ono što mogu da vam kažem o svom ličnom iskustvu u toku školovanja, jeste to da, ukoliko se odlučite baš za ovu školu, nećete imati ni jednu prepreku dalje. To kažem, jer ćete odavde, sem znanja, poneti mnogo više od toga. U svakom trenutku profesori će vam biti dostupni za bilo koju pomoć, i to ne samo profesori sa smera koji ste odabrali, već i ostatak kolektiva. Profesionalizam, ljubaznost, stručnost su samo neke od karakteristike sa kojima ćete se susretati svaki dan tokom studiranja.
Što se tiče efikasnosti školovanja, govori podatak da sam se zaposlila odmah nakon završetka studija u struci. Radim u Platnoj instituciji VIP Sistem i na poziciji sam stručnog saradnika platnog prometa. Znanje koje sam ponela iz škole bilo je presudno u samom startu. Vrata ove firme su mi bila otvorena prvenstvo zbog poznavanja softverskih paketa i alata u kojima sam radila u školskim laboratorijama za vreme školovanja, a onda i zbog svih ostalih sposobnosti koje sam stekla uz profesore. Sada radim već dve godine i da opet treba da biram školu odabrala bih istu bez dvoumljenja. Ono što je najbitnije prilikom izbora profesije jeste da vidite sebe u tome, jer ćete samo tako biti zadovoljni poslom u budućnosti, a ova škola će vam svakako pomoći da pronađete put do svog cilja.

Srdačan pozdrav,
Danijela Mladenović

Tags: 
Aktuelan: