Studenti o nama: Maja Madžarević

Logistika je logistika i bankarstvo je bankarstvo, ma gde vi odlučili da ih izučavate. Međutim, ono što pravi razliku jeste ljudski faktor, a verujem da ovakve ljude i način rada malo gde više možete pronaći. :)

Pozdrav, ja sam Maja Madžarević i bivši sam student Visoke ICT škole. Nakon završene srednje medicinske škole, našla sam se pred velikom dilemom da li upisati ovu školu, jer su Poštanske i bankarske tehnologije bile smer koji me je svojim planom i programom odmah privukao, ali je isto tako postojao i strah da se neću uklopiti. Odlučila sam da ipak pokušam i prošle godine preuzela diplomu i ponosno ponela titulu studenta generacije na svom smeru, a odmah nakon toga upisala i specijalističke studije na smeru Saobraćajno inženjerstvo.

Ono što je za mene bilo i ostalo posebno u vezi ove visokoškolske ustanove jesu ljudi, njihova ljubav prema svom pozivu, stručnost, znanje, strpljenje, želja, požrtvovanost, odnos sa studentima koji je pre svega prijateljski… Ovde ćete biti okruženi ljudima koji su spremni da vam pomognu u bilo kom trenutku i ono što je negde najlepše od svega – ljudima koji će ostati u kontaktu sa vama i nakon diplomiranja i radovati se svakom vašem narednom uspehu i napretku.

Najvažnije od svega – niko nikada neće zahtevati od vas da naučite hiljadu strana potpuno besmislenog teksta. :D Učite i traži se od vas da znate ono što će vam kasnije u realnom poslovnom okruženju zaista trebati i što ćete u nekom trenutku moći da primenite.

Zahvaljujući brojnim praksama, izbornim predmetima kojima sam razvijala i unapredila ne samo svoje znanje, već i ličnost, vežbama, obilascima velikih kompanija, vannastavnim aktivnostima kojima sam se uvek vrlo rado bavila, poput ICT časopisa, vrlo brzo sam pronašla posao i došla do zaključka da su studenti naše škole prepoznati i vrlo poželjni na tržištu rada danas. Trenutno radim u kompaniji "Delhaize Srbija" na poziciji Administratora u službi tehničkog razvoja i održavanja. Zahvaljujući načinu i planu rada, nakon ove škole zaista vrlo lako dolazite do posla u sferi koja vas najviše zanima i naviknuti na rad u aplikacijama i sistemima koje upoznajete na vežbama, uklapate se bez problema u sistem rada gotovo svih kompanija.

Logistika je logistika i bankarstvo je bankarstvo, ma gde vi odlučili da ih izučavate. Međutim, ono što pravi razliku jeste ljudski faktor, a verujem da ovakve ljude i način rada malo gde više možete pronaći. :)

Veliki pozdrav,

Maja Madžarević, spec. struk. inž. saobraćaja

Tags: 
Aktuelan: